4 tahun bersama mu

Genap 4 tahun ako bersama kamu...
Susah senang kami tatap bersama..
Ke hulu ke hilir kami akan berdua..
Kami ibarat isi dan kuku, bagai aur dan tebing..
Kasih ku pada mu tiada tandingan lagi..

4 tahun bersama mu, onak dan duri sudah kita lalui..
Moga hubungan antara ko dan aku akan sentiasa bersama hingga akhir hayat kamu..

ako sayang kamu..
sayangg banget deh!!!

Putih... oo putih...
Putih, teman setia ako kini, dan selamanya, insyallah!!

Nota Jemari: ko dan ako sherasi bersama, alhamdulilah
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.