Erkk SAMAN??!!!!!!

Aiyooo SAMAN??!!!!! gurlppp...
Jap jap nak tarek napas... aaafffoooooooooo..!!

Adehh.... tergerak nak check saman sebab terbaca kat blog shakira.. Ermm, ok rasa hati mmg dah agak mcm akan ada saman dan check punya check, sah sahih dan konpom. Sila lihat gambarajah saman ku itu. Aiyo x sangka plak tempat dan masa saman itu. Ingatkan ako akan kena saman otw ke cherating tempoh hari.

Alaahaiii mana nak cekau duit ni?? "psstt awak, tolong bayarkan bole?" mauahhaaa... :p

OK dah dah, ako nak cari duit nak bayar saman ni.. huhu....

Nota Jemari: nasib badan, ehemm yuuhuuuu ada sesape sudi tolong byrkan x? *sambel wat muka kesian kat owang tu*
Share:

4 comments:

  1. huhu...saman, tu yg malas nak check online tu. Kalau ada tak lena tidur ler dok mikir.

    ...erk takziah ler.

    ReplyDelete
  2. betul tu, klu dah tau mmg x senang duduk dibuatnya... alaahaaaii... Ni nasib baik x kena saman ms gi sherating aritu phewwww

    ReplyDelete
  3. Berapa laju ko drive si putih tu ret. rasanya kat area seremban tu memang selslu ada jer tau. Baik2 ler lain kali.

    Nak tolong bayar ehh..jap korek tabung tengok cukup x hehehe

    ReplyDelete
  4. masalahnya kak, bukan saya yg drive... adik saya huwaaa yang kena byr opkos la saya kan alaahaiiii huwaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.