Followers

Thursday, February 11, 2010

Erkk SAMAN??!!!!!!

Aiyooo SAMAN??!!!!! gurlppp...
Jap jap nak tarek napas... aaafffoooooooooo..!!

Adehh.... tergerak nak check saman sebab terbaca kat blog shakira.. Ermm, ok rasa hati mmg dah agak mcm akan ada saman dan check punya check, sah sahih dan konpom. Sila lihat gambarajah saman ku itu. Aiyo x sangka plak tempat dan masa saman itu. Ingatkan ako akan kena saman otw ke cherating tempoh hari.

Alaahaiii mana nak cekau duit ni?? "psstt awak, tolong bayarkan bole?" mauahhaaa... :p

OK dah dah, ako nak cari duit nak bayar saman ni.. huhu....

Nota Jemari: nasib badan, ehemm yuuhuuuu ada sesape sudi tolong byrkan x? *sambel wat muka kesian kat owang tu*

4 comments:

TokNabe said...

huhu...saman, tu yg malas nak check online tu. Kalau ada tak lena tidur ler dok mikir.

...erk takziah ler.

AKO said...

betul tu, klu dah tau mmg x senang duduk dibuatnya... alaahaaaii... Ni nasib baik x kena saman ms gi sherating aritu phewwww

CT Delima said...

Berapa laju ko drive si putih tu ret. rasanya kat area seremban tu memang selslu ada jer tau. Baik2 ler lain kali.

Nak tolong bayar ehh..jap korek tabung tengok cukup x hehehe

AKO said...

masalahnya kak, bukan saya yg drive... adik saya huwaaa yang kena byr opkos la saya kan alaahaiiii huwaaaaaaaaaaaa