Followers

Thursday, February 18, 2010

FRAMES

Slalu klu nak lunch memasing musti terkelat-kelat dok pikir mana mau melantak. So tadi merancang la kami untuk melantak ke TTDI. Ini kali kedua ako ke sini. Before ni ada owang banjer tapi kali ni kena la kuar duit sendiri. Eheh jap jap, mcm ada owang banjer jugak je kali ni.. hehehe. Macam biasa masih menumpang kasih bdk kecik untuk ke itu tempat. Ha bila ko dah tumpang dia, harus la ko mengucap banyak2 terlebih dahulu. Hhehehee..... Ke'pantas'an dia memandu usah la ko pertikaikan. Yang penting elok bawa2 baca yassin ker, al-fatihah ke kan... oppssss hehehe Jgn maghah eh murshi, gurau senda di tahun baghu cina..

Kami ke situ. FRAMES terletak di Plaza TTDI. 

Wif Sri... Posing cik kak oiii... 

Uishhh gapo budak berdua ni ek? Terkujat kena sampuk ker?? erkk gurlpp

Lorrr takkan excited tengok gambar2 tu ek?? iskkk.... 

Here we come!!

Kelaparan menanti, memasing dah x sabar2 lagi. Pewot sudah berbunyi-bunyi. Ermm ye ye servis ada sket slow n steady. Klu ko jenis kurang sabar, ako x rekomen ko melantak kat situ ye. Klu ko jenis suker bersantai dan rileks, ha sila sila mencuba masakan di situ. Mengikut citarasa anak tekak ako, makanan kat situ boleh tahan marbeles. *thumbs up*

Ako makan ini je tau... 'salad udang'. Nyummm sedap!! Kata diet kan.. hehehe

Wah.. amcam sedap tak??? Boleh kasi 5 bintang tak? hehehe...

ha yang ni ko jangan tanya, dah x toleh kiri kanan lagi. Lapar punya pasal kan. Licin ko!!!

Yang ni plak malu2 kambeng. Malu tapi mahu... wkakkakaa... oppsss jgn maghah eh Sri ;-p

Wah wah muka selepas kekenyangan. Ceria nya mereka. Ater pewot sudah diisi dengan macam2 makanan kan. Licin nyaaa!!! Konpom memasing tengah kebulur kan ;p

Sandwich 3 layer.. Besar giler kentang goreng dier.. 

Beef stik... erkk ye kot!! hehehe

Spagheti yang masam... eeeyewwww i dont like!

Dory fillet... sedap gak nyummyy!!

Prawn salad... Opkos la yang ni ako yang melantak kan...

Erkkk... kowang oo kowang, kawan ako cakap air mineral ni tak HALAL... erkk betul ker?? ala yang dulu yang ada kes holy water tu. Derang cakap brand mcm dalam gambar ni? Betul ker ek? Sesape leh tolong explain tak???

Kami takut pulang lewat. Maka, tuan punya kete telah memandu dengan kelajuan yang boleh membunuh jantung kami. Kowang tengok budak duduk depan sudah ketakutan. Aterr teringat laki dan anak2 kat umah hhehee....

Taaaaaaakooottttt ngeriii!!
Kami juga begitu. Erkk ako lom k.a.w.e.n weiii!! Tidaaakkkkkkk!! Tetiba ghase nak kawen.. muhahhaha gatai ko ye!!! :-D

Memasing sibuk baca doa, x kira la doa makan ker doa naik kenderaan ker yang pasti asalkan ia nya DOA. phewwwww!!!

Nota Jemari: Ako pemandu yang bagaimana ek??

4 comments:

akpfapaf said...

hahahaha..aku rasa klakar gilerr baca entry ko kali ni..hehehe

AKO said...

klakar ek? ishhh ko ni biar betul :-D

ch@ said...

inikah kerja kakRet sebenarnya? makan-makan-makan, ahaha!

AKO said...

ch@..
psstt jgn cakap kekuat.. kang oghang dengar malu :-D