,

Jom K-box!!

Macam dah jadi acara wajib plak setiap kali bertemu. Musti mau melepak ke K-box. Nak kata sore tu sedap, tak jugak, nak kata sore sedap, erkk bole la kasi layannn tuk buang stresss.. hahahhaha


Oittt ni sape punya idea bawa makanan luar masuk dalam haaa??? tak agak2 tau, KFC lagi tuh!!! muahahhaa... harus la budak karaoke tu marah :-D

"psstt beep beep, malam tu ako x 'gersang' so ako malas mau layan gersang.. hahahaha tapi puas hati la kowang nyanyikan gersang buat ako malam tu. Memang laaayaaannn *wink*

Amboi mak ngan anak ni. Ehemmmm... ako ingat ko nak pelok en sabar malam tu muahahaha laaariiii ;p

'lady gaga'

Si suami sibuk melalak, sian si isteri mengantuk yang amat. Ako snap je terus segar bugar si isteri. hehehe :p

ps: pssttt awak, thanks ek , senang dapat berborak berdua dengan awak!

Nota Jemari: melalak melalak.. iskk
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.