,

Lunch@KLCC

Gerak-gerak Khas!!
Lunch tadi zasss ke KLCC. 
Memasing tak tahu mana lagi mau melantak sudahnya kami sepakat vrrooomm ke KLCC.

Ooooo ako suker jadi 'kelindan'.. Bole rileks2 tapi klu dapat pemandu mcm budak kecik tu, adehh mau gugur jantung 'ahkak' ko ni dikk oiii.. Bukan takat jantung ako, hati limpa buah pinggang ahkak2 ko yg kat belakang tu pun sama gak, bole gugur!! Silap haribulan kang kita berjamaah kat sepital. ishh CHOIIII!!!!

Eheh, CHOIII.. heehehe Oh ye lusa kaum cina dah sibuk nak berghaye. So sempena nak ghaye derang ni, ako nak wish la kat kenalan dekat maupun jauh, "Selamat Tahun Baru Cina".. Gong Xi Fa Cai, tarak ang pau kah?????

Sana sini soping komplek dah hias hiasan chinese new year. MERAH!! hahahha harus laaa menyala je biji mata ako kan..

Haaa.. jom kita santap kat food court KLCC. ermm Syedappp!!!!

Ok la just nak wish kat kowang sumer, samat bercoti. Hati2 memandu di jalan raya. 

Nota Jemari: Lama nya coti... erkk nak wat hape ek??? Membuta?!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.