Followers

Friday, February 12, 2010

Lunch@KLCC

Gerak-gerak Khas!!
Lunch tadi zasss ke KLCC. 
Memasing tak tahu mana lagi mau melantak sudahnya kami sepakat vrrooomm ke KLCC.

Ooooo ako suker jadi 'kelindan'.. Bole rileks2 tapi klu dapat pemandu mcm budak kecik tu, adehh mau gugur jantung 'ahkak' ko ni dikk oiii.. Bukan takat jantung ako, hati limpa buah pinggang ahkak2 ko yg kat belakang tu pun sama gak, bole gugur!! Silap haribulan kang kita berjamaah kat sepital. ishh CHOIIII!!!!

Eheh, CHOIII.. heehehe Oh ye lusa kaum cina dah sibuk nak berghaye. So sempena nak ghaye derang ni, ako nak wish la kat kenalan dekat maupun jauh, "Selamat Tahun Baru Cina".. Gong Xi Fa Cai, tarak ang pau kah?????

Sana sini soping komplek dah hias hiasan chinese new year. MERAH!! hahahha harus laaa menyala je biji mata ako kan..

Haaa.. jom kita santap kat food court KLCC. ermm Syedappp!!!!

Ok la just nak wish kat kowang sumer, samat bercoti. Hati2 memandu di jalan raya. 

Nota Jemari: Lama nya coti... erkk nak wat hape ek??? Membuta?!!

No comments: