Followers

Wednesday, February 3, 2010

Makan Tupai-tupai

Yeehaaa burlpp opss assalamualaikum..
Kejadian tengahari semalam. Plan memula mau melantak ke FRAME@Plaza TTDI tapi memandangkan ms yang terhad maka kami hanya mencari tupai sahaja la. Jadi laaaa kan.

Restoran Tupai-tupai, nape la diberi nama sebegitu yek? Mungkin kah banyak tupai berkeliaran di situ?? Hanya tukang kedai sahaja yang tahu.

Tengok mereka yang sudah tidak sabar2 lagi mahu melantak... *ya mapun rakan2. TERsnap gambar montot plak*

dan 'dia' menjadi penyambut kedatangan kami. erkk geli....

Minuman kami pada hari kejadian. Menyejukkan anak tekak memasing.. slurrppp ahhhhhhhhhhhh!!

Nasi goreng nenas

Nasi goreng kampung - sedap!!

Ayam kampung yang cekik daghah... seketul RM5.50... cehh cinonet, keras plak tu.. ermmm mahal mahal!!

Nasi campur dia

Dia yang makan nasi campur tadi. Sedap ye kak.. Tak toleh kiri kanan, baca bismilah tak tu? ;p

Aikkk kontrol ke kak...

Anak dara ni mmg xde kontrol, langsung x toleh kiri kanan dah. Lapar sesagat ye dik...


Kak oo kak, makan2 tu ingat2 la kawan sebelah menyebelah ye.. ;p

Di satu sudut, klu ko terasa 'miang' elok berada di sudut itu.

Sekian.

Nota Jemari: miang-miang keladi. gatai kah?!!

6 comments:

Mya said...

setapnyaaaaaa. nak jugak arrrr

AKO said...

sila sila :) nasi goreng kg mmg sedap!!

ch@ said...

ngape nama restoran tu klasik sgt kak???

AKO said...

ishh idok le kita tau :p nnt klu berkesempatan, akak tanya owner dier ek ;)

TokNabe said...

kalau tupai = haiwan mcm lagu dikir barat tu. Ada sekor anak tupa, atah jula mokte.. hehe

kalau tupai-tupai = keratan kayu untuk menyangga sesuatu. Mungkin itulah maksud restoran tu.Agaknya ler..

Seronok makan.....

AKO said...

ehhe TOk,

Mungkin la kan nama tu sempena yang makna kedua TOK explain hehe...

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers