Tengok je...





alamaakkk x tau dah nak tulih apa. Layan gambar je la k.. Pas abes tgk show fountain tu, kitorang melepak kat luar. Ada padang yang penuh dengan bintang2 palsu. Cantek gak view... Tak dapat nak amek banyak gambar sangat sebab dak abin dah mula meragam masa ni.

Nota Jemari: sakan
Share:

2 comments:

  1. selama ini tertanya-tanya, apakah yg ada dlm mines wonderland tu, so kRet...best tak kat dlm tu, ada hati gak nak bawak cikAuni ni bercoti n berjalan :D

    ReplyDelete
  2. cha,
    ala dia just ada patung2 kartun disney, n binatang2 camtu laa... ermm x tau ar nk ckp menarek ke x... biasa2 je laa heheh

    tp x terai manA NAK TAHU KAN..

    ntah2 cik auni suker tempat tu ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.