Tengok je...





alamaakkk x tau dah nak tulih apa. Layan gambar je la k.. Pas abes tgk show fountain tu, kitorang melepak kat luar. Ada padang yang penuh dengan bintang2 palsu. Cantek gak view... Tak dapat nak amek banyak gambar sangat sebab dak abin dah mula meragam masa ni.

Nota Jemari: sakan

2 comments:

  1. selama ini tertanya-tanya, apakah yg ada dlm mines wonderland tu, so kRet...best tak kat dlm tu, ada hati gak nak bawak cikAuni ni bercoti n berjalan :D

    ReplyDelete
  2. cha,
    ala dia just ada patung2 kartun disney, n binatang2 camtu laa... ermm x tau ar nk ckp menarek ke x... biasa2 je laa heheh

    tp x terai manA NAK TAHU KAN..

    ntah2 cik auni suker tempat tu ;-)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com