Followers

Sunday, March 14, 2010

Akhirnya destinasi itu dipilih

Akhirnyaaaaaa.....

Fuh.... penat seh nak survey sumer agen. Setelah ditimbang kati, setelah dipikir-pikir maka kami sepakat untuk memilih itu travel agency. Opkos la kami mesti pertimbangkan MUSLIM pakej. Rege dan itenary cukup memuaskan. Memang berbaloi la dengan destinasi yang kami pilih itu.

Kita isi borang pendaftaran dulu.

Murshi, teman se'percotian' ako nanti.

Berdebar-debar menanti segala butiran diisi dengan betul.

Kita kasi check dulu. Al-maklum silap isi kang haru plak ntah ke mana lak destinasi kami nanti.

Konpom sumer nyer betul, sign saje maaaa......
]
 Wa sudah bayar sama lu eh... Talak hutang-hutang lagi. SETEL!

Nota Jemari: phewww harap2 menjadi la ye....

11 comments:

YatT'S said...

kak gi mana? korea ekk.

ch@ said...

kakRet nak terbang mcm broShai eh ;) beli fridge magnet eh ;)

AKO said...

Yatt,
asal lak sumer owang ckp kita nak g korea nih??? adehhhh...

ch@,
aha...fridge magnet??? erkk gurlpp :p

YaTt's said...

hahahah tak tau la sy rasa akak cam nak gi korea je. kalau free gift tuh akak dpt sebab sign up package misti hala2 ke blah sana. korea/china/taiwan/japan ? ahahhah blasah aje huhuhuh

AKO said...

pelik... pelik... ;)

YatT'S said...

hahaha akak gi blah timur tengah ekk. syok plak teka teki holiday trip akak hahahaa.

AKO said...

hahahaha akak no komen laa...
tak cakap ye , tak cakap tidak..
best gak men teka teki ni ek.. ;-D

echah_syed said...

datang sabah ke?? :)

AKO said...

ma,
sabah next time ye heheh tunggu ;-)

mushi said...

Alamak..gmbr side biasenye nmpk kurus..ni pe cite tembam semcm gm br sye nie??arghhh!!!

AKO said...

alaaaa.... ok la tu.. ;-)