FREE gift

Semalam, dah setel urusan pendaftaran, mereka suruh kami ke booth situ. Katanya akan dapat hadiah. WOW menareknya, so apa lagi kami terus saja menonong ke booth yang dimaksudkan. Ye ye memang ramai sudah beratur untuk collect hadiah.

Ada dua pilihan hadiah. Ermmm setelah ditimbang kati, ako pun memilih set sudu seperti di atas kerna hadiah yang satu lagi mcm tidak sesuai dengan jiwa ako.

Owang nak bagi barang FREE, ko amek je la kan. Janji berguna.. hahah best best!

Nota Jemari: Agak-agak hadiah tu berguna tak bawa masa bercoti ek?? 
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.