FREE gift

Semalam, dah setel urusan pendaftaran, mereka suruh kami ke booth situ. Katanya akan dapat hadiah. WOW menareknya, so apa lagi kami terus saja menonong ke booth yang dimaksudkan. Ye ye memang ramai sudah beratur untuk collect hadiah.

Ada dua pilihan hadiah. Ermmm setelah ditimbang kati, ako pun memilih set sudu seperti di atas kerna hadiah yang satu lagi mcm tidak sesuai dengan jiwa ako.

Owang nak bagi barang FREE, ko amek je la kan. Janji berguna.. hahah best best!

Nota Jemari: Agak-agak hadiah tu berguna tak bawa masa bercoti ek?? 

4 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com