Takde DEBARAN pun????

Eh, what happen?
Takde ghase pape pun..
Mana DEBARAN yang ditunggu-tunggu??

Eh, what the hell?
Tak best nyaa....
Takde DEBARAN pun...
Siap leh tukar channel lain dulu..

Eh, what is this?
Tak seperti yang diharapkan.
Mungkin kah sebab konsert pertama?

Kesimpulan nya, TAK BEST LANGSUNG!!

Nota Jemari: penat menunggu je.. hampeh!
Share:

6 comments:

  1. why you want debaran so much? =)

    ReplyDelete
  2. ooo its bcoz of the show... u know "Akademi Fantasia"....

    ReplyDelete
  3. mula2 bukak ...terus nampak tak so best...tup-tup hubby pun tukar chanel lain....kita tunggu bila debarannya

    ReplyDelete
  4. kak,
    x tahu la sbb pes konsert ke hape kan... tapi mmg xde feel la ms tgk sabtu lepas tu..

    xpe kak kita tunggu lagi beberepa mgu, kita tgk perkembangan derang mcm mana kan... ;-)

    ReplyDelete
  5. kite tak layan pun kakRet, hahahah! tggu top 8 ke, top 5 ke, baru la rajin nak tgk :D

    ReplyDelete
  6. dah x de citer lain so laaayaan je la ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.