Wednesday, May 19, 2010

adOOiii mak saket nyaa!!!

Gedebuk!

Eh takde la sampai ada sound effect macam tu sekali kan..
Melampau sungguh!!
Tapi yang pasti ako memang terjatuh hampir tersungkur depan restoran subway tepi sogo tadi.

Huwaaaaaaaaaaaaa...
Saket, OK!!!
Mahu tak saket, luka plak dedua belah lutut.
Pedih tu toksah cakap la kan.

Ermm gara-gara asyik sangat tengok barang yang diambil dari kakak ako tadi.
Tak pasan jalan tu tak rata.
Ha apa lagi, silap langkah gedebuk jatuh!

OK ok kontrol lobang idong...
kontrol segala keMALUan...
Seb baek la sempat gak pegang kakak ni.
Klu pegang adik ni, alamatnya memang ako tersembam terus la kat situ.

Pape pun, dok tahan saket je la skrg nih..
Pssttt jalan kena kontrol kang x macho plak..
Muahahahaha

Nota Jemari: ni yang nak ngadu manja nih...

9 comments:

  1. manjanya! hehhe. gi sapu ubat cap kaki tiga tu, satgi baik lah tu. saja jalan jalan sini sambil follow blog ni

    ReplyDelete
  2. ubat cap kaki??? erkk ubat apa tu??
    pakai minyak gamak

    ReplyDelete
  3. Adikk??? Auww..malu ai bila KAK RETNA mengaku jugak i muda dari u...:p

    ReplyDelete
  4. eleh kasi chance jer.
    kang x ngaku kawan plak.. muahahaha :p

    ReplyDelete
  5. biasa2 jer.. xde la tinggi mana pun..

    ReplyDelete
  6. Apa kata makcik sapu minyak kuda... Wakakakaka..

    ReplyDelete
  7. hehehe...mcmana leh jatuh ni ret. sian lak k.ct dgr bunyi gedebuk tu. mesti ko sakit kan.

    kalau k.ct yang jatuh harus bunyi gedebuk tu plan sikit kot kekeke. apa pun lain kali hati2 ya adik ku ret. kaki tu kena jaga2 sikit...nak pakai lama tu :)

    ReplyDelete
  8. pakcik,
    eee apa jadah nak pakai minyak kuda... kang terus jadi pelari handalan macam kuda wkakakaa

    kak ct,
    psstt ishh takde la smp ada sound effect nya tu kak oii... :p
    dah dah ok sket, mlm tadi tenyeh minyak kuning dan segala mnyak...

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.