, ,

Coffee Machine

Panggilan dari mereka di blok A...
Soh datang ke sana ada demostrasi katanya....
Jom.. apa tunggu lagi kasi gegas ke sebelah cepat!!!

Aikkkk awat kena bawa mug????
ermm moskel....
ok takpe kita terus saja menuju ke blok sebelah.

Eheh.. asal ramai sangat ni??
Apsal derang kecoh-kecoh sangat nih??

Uishhhh ada rusuhan kah?????
Ada pakatan kah???

Asyikk sungguh derang melihat.
Tapi apa yang derang tgh khusyuk tengok tu ek???

Laaaaaaaa....
Kisahnyaaaaaa....
Hahaha...

Ada yang sponser coffee machine baru untuk department ghopenya.
So memasing nak tengok arr camne nak guna mende alah tu.
Kira mr Rubin tu tolong demo kan sket la cara-cara nak guna...

Wah PENGARAH pun berminat.
Abesh la PA dia pasni kena rajin-rajin buat kopi la gamaknya...
"Ryn, buatkan kopi untuk i satu! Kasi kaw punya..."

Ko suka kopi kah??
Bau biji kopi ni sedap...

Memang la sedap sebab biji kopi tu beli kat starbuck.
So pasni klu loya-loya pening2 leh bau biji kopi nih...
ahahhahaa....

Camni la ghope coffee machine baru kami.

Hahahah mangsa pertama kami..
Tu la sape soh ko gatai2 datang department kami time2 demo ni..
So, kita kasi buli sama ko...
Minum... drink tester,,
Sedap sila puji, klu x sedap sila diam.
Muahahahahaha.....

So, apa maca???
"Ok, not bad SEDAP!!!!!!"

Nota Jemari: Jemput minum
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.