Followers

Friday, May 21, 2010

Coffee Machine

Panggilan dari mereka di blok A...
Soh datang ke sana ada demostrasi katanya....
Jom.. apa tunggu lagi kasi gegas ke sebelah cepat!!!

Aikkkk awat kena bawa mug????
ermm moskel....
ok takpe kita terus saja menuju ke blok sebelah.

Eheh.. asal ramai sangat ni??
Apsal derang kecoh-kecoh sangat nih??

Uishhhh ada rusuhan kah?????
Ada pakatan kah???

Asyikk sungguh derang melihat.
Tapi apa yang derang tgh khusyuk tengok tu ek???

Laaaaaaaa....
Kisahnyaaaaaa....
Hahaha...

Ada yang sponser coffee machine baru untuk department ghopenya.
So memasing nak tengok arr camne nak guna mende alah tu.
Kira mr Rubin tu tolong demo kan sket la cara-cara nak guna...

Wah PENGARAH pun berminat.
Abesh la PA dia pasni kena rajin-rajin buat kopi la gamaknya...
"Ryn, buatkan kopi untuk i satu! Kasi kaw punya..."

Ko suka kopi kah??
Bau biji kopi ni sedap...

Memang la sedap sebab biji kopi tu beli kat starbuck.
So pasni klu loya-loya pening2 leh bau biji kopi nih...
ahahhahaa....

Camni la ghope coffee machine baru kami.

Hahahah mangsa pertama kami..
Tu la sape soh ko gatai2 datang department kami time2 demo ni..
So, kita kasi buli sama ko...
Minum... drink tester,,
Sedap sila puji, klu x sedap sila diam.
Muahahahahaha.....

So, apa maca???
"Ok, not bad SEDAP!!!!!!"

Nota Jemari: Jemput minum

No comments: