Followers

Monday, May 10, 2010

Kenapa ako tak dapat wish pun???

Semalam mother's day
tapi kan nape ek takde sowang pun wish kat ako??

ooo ye ye baru pasan ako belum jadi ibu ek?
hahahaa dush dush....!!!

erkk ala jangan la marah,
sekali sekala nak bergurau senda ngan kowang jer..

takpe takpe esok lusa klu ako dah jadi ibu,
akan ku war-warkan seluruh seantaro dunia..
huh!!

eh jap...
jadi bini pun belum lagi,
cane nak jadi ibu kan??!

PAP!! aiyaaakkk tepuk dahi sendiri..

ehemm ehemm...
so agak-agak bila ek saya boleh jadi bini??

lalalalalaaaa.....

Nota Jemari: Selamat Hari IBU, 'MAK'.... owang rindu kat 'MAK'... huwaaaaaaaa *ok stop jangan tanya!*

12 comments:

pondokmerah said...

janji kat bonda jgn lupa wish...sejuk perutnya mengandung..

ch@ said...

selamat hari ibu kakRet. smg kakRet menjaga anak rambut, anak tekak, anak matamu dari anasir² jahat diluar sana. amacam? suka tak???

AKO said...

PM,
klu MAK kat dunia lain, leh ke dia ghase pewot dia lagi ek??? ermm...

ch@,
ala x suker x suker tetiba takde 'feel' :p ..hahah

.::WaNiE::. said...

hikhikhik..saya paksa kuceng wish happy mothers day boleh

ahahhaha

AKO said...

ok gak tuh :p

CT Delima said...

alah ret...kalau nak bila2 jer ko bole kawin. nak ngan x nak jer tu...hehehe.

Jap...dah ada calon lom ni?? ekekeke

AKO said...

kak ct,

tu la calon-calon nya ngak ada buk... pssttt tolong carikan buleh? hehehhe *sengih manja*

TokNabe said...

Tengah tunggu tuan rumah menjalani proses2 hingga bergelar ibu......
....tapi bila yek?

Cik Zura said...

takpe...mak ko ret mesti dengar ucapan dari ko... ko hadiahkan jambangan ayat2 suci bagi ganti jambangan bunga..biar dia sambut disana... heheheheh

AKO said...

tok,
erkk bila ms yg sesuai ek buat anak opsss caabootttt :p

zura,
insyallah tq :)

Anonymous said...

epi mothers day beb..
sori, lambat wish. hehehe.
ko mmg le bel0m ada anak tapi,
ciri2 keibuan tu da sangat terserlah. uhuk2. tak caya, tanya abin.. :)
pat ar, wish aku lak.. hehehe

akuFARA

AKO said...

haahhaa ye ye hepi mothers day gak utk ko... musti 'kakak' suka kat umah tu kan.. :p