,

Kenapa ako tak dapat wish pun???

Semalam mother's day
tapi kan nape ek takde sowang pun wish kat ako??

ooo ye ye baru pasan ako belum jadi ibu ek?
hahahaa dush dush....!!!

erkk ala jangan la marah,
sekali sekala nak bergurau senda ngan kowang jer..

takpe takpe esok lusa klu ako dah jadi ibu,
akan ku war-warkan seluruh seantaro dunia..
huh!!

eh jap...
jadi bini pun belum lagi,
cane nak jadi ibu kan??!

PAP!! aiyaaakkk tepuk dahi sendiri..

ehemm ehemm...
so agak-agak bila ek saya boleh jadi bini??

lalalalalaaaa.....

Nota Jemari: Selamat Hari IBU, 'MAK'.... owang rindu kat 'MAK'... huwaaaaaaaa *ok stop jangan tanya!*
Share:

12 comments:

  1. janji kat bonda jgn lupa wish...sejuk perutnya mengandung..

    ReplyDelete
  2. selamat hari ibu kakRet. smg kakRet menjaga anak rambut, anak tekak, anak matamu dari anasir² jahat diluar sana. amacam? suka tak???

    ReplyDelete
  3. PM,
    klu MAK kat dunia lain, leh ke dia ghase pewot dia lagi ek??? ermm...

    ch@,
    ala x suker x suker tetiba takde 'feel' :p ..hahah

    ReplyDelete
  4. hikhikhik..saya paksa kuceng wish happy mothers day boleh

    ahahhaha

    ReplyDelete
  5. alah ret...kalau nak bila2 jer ko bole kawin. nak ngan x nak jer tu...hehehe.

    Jap...dah ada calon lom ni?? ekekeke

    ReplyDelete
  6. kak ct,

    tu la calon-calon nya ngak ada buk... pssttt tolong carikan buleh? hehehhe *sengih manja*

    ReplyDelete
  7. Tengah tunggu tuan rumah menjalani proses2 hingga bergelar ibu......
    ....tapi bila yek?

    ReplyDelete
  8. takpe...mak ko ret mesti dengar ucapan dari ko... ko hadiahkan jambangan ayat2 suci bagi ganti jambangan bunga..biar dia sambut disana... heheheheh

    ReplyDelete
  9. tok,
    erkk bila ms yg sesuai ek buat anak opsss caabootttt :p

    zura,
    insyallah tq :)

    ReplyDelete
  10. epi mothers day beb..
    sori, lambat wish. hehehe.
    ko mmg le bel0m ada anak tapi,
    ciri2 keibuan tu da sangat terserlah. uhuk2. tak caya, tanya abin.. :)
    pat ar, wish aku lak.. hehehe

    akuFARA

    ReplyDelete
  11. haahhaa ye ye hepi mothers day gak utk ko... musti 'kakak' suka kat umah tu kan.. :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.