Followers

Thursday, May 13, 2010

'Low-cut' Blouse @ Kaunter Bank????!!!!

Samat tengahari,

Ermmm.... nari lunch makan sandiwch jer. Kebetulan subway baru je buka kat bawah CIMB sebelah Sogo nih. Pestime juga la try makan kat situ. Erm so far so good, memang sesuai untuk berdiet. Makanan nya pun healthy dan mengenyangkan.

Before gi melantak tadi, sempat la singgah ke bank.
Sambel menunggu giliran, ako meng'usha' la staf-staf kat bank especially yang kat kaunter la kan. Terpandangkan sowang staf bank nih. Alahaaiii yang tak best mata memandang *bagi mata pompuan la ye* ada ke patut dia pakai 'low-cut blouse'. Dah la low-cut, kaler putih pulak tu. Iskk pulak tu dah le ko duduk kat depan kaunter kan. Ish ish cam x sesuai ghasenya ko nak menayang buah dada ko kat customer bank. Bila tengok-tengok balik, ermm dah macam ghope ko keje as a GRO pulak. Apa tak nya, ye la dah ko dok kaunter musti la nak entertain customer kan, so bila ko berpakaian cenggitu, dan ko layan customer, nampak macam ko layan 'customer' kat kelab malam pun ada gak.

Aiyooo..... aisshhh takkan la pihak bank sendiri takde rules n regulation dari segi pemakaian??!! Malu, ok!!! Ahkak yang malu. Opkos arr customer lelaki berderet-deret menunggu giliran nak ke kaunter pompuan tu. Alamak cik akak oii, kot iyer pun ko nak melaram blouse tu, baik la ko melaram kat tempat lain. Bukan ker tempat keje tempat yang 'suci'. Eh eh suci kah opis? muahhahaa..

Pape pun, harap la kat opis memana pun, alert2 la sket staf kowang berpakaian ok!
Nak gi keje ker nak gi kelab dangdut??

Nota Jemari: Nak telanjang dalam bilik pun ako tak kisah.

6 comments:

Ms. Morrison said...

oh..sakit la mata ek..hehe..

AKO @ retna said...

means, jatuh la imej korporat gitu... dari KORPORAT terus jadi KEPARAT plak kang.. huhu...

ch@ said...

baju dia dah habis pakai la kot, kena kenalkan ann-wardrobe kat dia ;)

AKO @ retna said...

ch@,
hahaha betul juga kan, rasa nya sesuai promote baju2 ann kat dia hahhahaa

.::WaNiE::. said...

tak pakai uniform bank ke?

AKO @ retna said...

mana de uniform ;)