, ,

Nak buat anak gi jauh-jauh arr!!!

Bongok punya cicak!
Nak bercengkerama pi arr tempat lain.
Dalam bilik ako juga ko nak wat projek!!

Bunyi bising ko je dah ganggu ketenteraman ako beradu.
Ciss!!! Lenkali sila cari tempat yang strategik dan tersorok sket ye!

Saket la weii tinger ako dengar bunyi cit cit ko tuh...
Arghhhh tidakkkkkk...

Nota Jemari: pasni kang ada plak kucing berkejar-kejaran!! Oiiittttt gi tempat lain bole tak??!!!
Share:

2 comments:

  1. hahahah...pastu berak sesuka hati ye :D

    ReplyDelete
  2. ha tang berak tu mmg geram juga la.. jenuh nak cuci iskkk

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.