Followers

Wednesday, May 19, 2010

Restoran Krung Thep, Sogo

Salam,
Oh ye jap lagi lunch kami satu section mahu melantak ramai-ramai kat Restoran Thai Krung Thep kat area Sogo. BOs yang mahu banjer sempena salah sorang staff akan 'meninggalkan' opis tidak lama lagi.

So makcik PEPEL, sape kata takde entry makan-makan. Ko tunggu je pepetang sket ako kasi hapdet lagi pasal menu-menu nya.. hahahaah...
Restoran Krung Thep ni terletak kat tingkat 6, Sogo. Pada yang tak pernah makan situ, pasni boleh la terai OK!! Nama pun kedai thai so opkos la makanan nya ala-ala dari thai gitu.

Sebab gambar ako 'menggigil' diambil oleh kak een, maka ako tempek je gambar dia kat sini. hahaha... Sawadikappp... kap kap...

Jemput-jemput makan kat restoran tu. Dijamin HALAL, bersih lagi menyucikan. ehehee

Klu tak tahu nak makan apa, jangan risau. Kowang leh try set-set menu yang ada kat situ. Ni set A, makan untuk 2 orang.

Set B - makan untuk 4 orang.

Set C untuk 6 orang.

Set D - untuk lebih kurang 10 orang.
So kawan-kawan, klu tak nak amek set jangan risau, ada juga ala carte.

Ok ok ako nak gi melantak dah ni... Hepi lunchy!!

Nota Jemari: bismilahirohmanirohim

5 comments:

mummyar said...

nyum2....mmg sedap makan sini..hehhe

.::WaNiE::. said...

kekeke maka takdek la gambar ko sebab gambar gigil2 ye

AKO @ retna said...

mummy,
nyumm nyummm sedap kan...

wanie,
kisahnya camtu ar,,,

r@tn@ said...

wahhh krung thepppp...bangkok mali ka?...i like makanan siammmm kak retna...

AKO @ retna said...

ratna,
heeehe bangkok dalam malaysia jer... :p

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers