,

Restoran Krung Thep, Sogo

Salam,
Oh ye jap lagi lunch kami satu section mahu melantak ramai-ramai kat Restoran Thai Krung Thep kat area Sogo. BOs yang mahu banjer sempena salah sorang staff akan 'meninggalkan' opis tidak lama lagi.

So makcik PEPEL, sape kata takde entry makan-makan. Ko tunggu je pepetang sket ako kasi hapdet lagi pasal menu-menu nya.. hahahaah...
Restoran Krung Thep ni terletak kat tingkat 6, Sogo. Pada yang tak pernah makan situ, pasni boleh la terai OK!! Nama pun kedai thai so opkos la makanan nya ala-ala dari thai gitu.

Sebab gambar ako 'menggigil' diambil oleh kak een, maka ako tempek je gambar dia kat sini. hahaha... Sawadikappp... kap kap...

Jemput-jemput makan kat restoran tu. Dijamin HALAL, bersih lagi menyucikan. ehehee

Klu tak tahu nak makan apa, jangan risau. Kowang leh try set-set menu yang ada kat situ. Ni set A, makan untuk 2 orang.

Set B - makan untuk 4 orang.

Set C untuk 6 orang.

Set D - untuk lebih kurang 10 orang.
So kawan-kawan, klu tak nak amek set jangan risau, ada juga ala carte.

Ok ok ako nak gi melantak dah ni... Hepi lunchy!!

Nota Jemari: bismilahirohmanirohim
Share:

5 comments:

  1. nyum2....mmg sedap makan sini..hehhe

    ReplyDelete
  2. kekeke maka takdek la gambar ko sebab gambar gigil2 ye

    ReplyDelete
  3. mummy,
    nyumm nyummm sedap kan...

    wanie,
    kisahnya camtu ar,,,

    ReplyDelete
  4. wahhh krung thepppp...bangkok mali ka?...i like makanan siammmm kak retna...

    ReplyDelete
  5. ratna,
    heeehe bangkok dalam malaysia jer... :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.