, ,

Tengkiu, BOs Kecik!

Lunch semalam bos kecik mahu banjer makan PIzza.
Dah cakap, klu nama nya makan FREE konpom la memasing memang mengFREEkan diri.
Rezeki kan, sape nak tolak rezeki depan mata.
Alhamdulilah.....

Tunggu punya tunggu, dah x sabar dah mereka mahu melantak.
Macam-macam jenis pizza ada..
Ako? hehehe rasa la sket kang kempunan plak tengok derang sumer melantak.

Tapi mereka ni plak asyik sungguh dan masih buat keje.
Aiyaaakkk... ala kowang weii... dah dah jom makan dulu!!

Nota Jemari: Lunch time la katakan!!
Share:

7 comments:

  1. Salams..untuk yang ada anak-anak umur 7 tahun dan ke bawah sila layari ini http://gamespendidikanonline.com Games Pendidikan bercirikan Islam Untuk Anak Anda

    ReplyDelete
  2. terima kasih mohd Izzatt. Nnt saya suruh anak saya try. Dia asyik main online games Playhouse disney je.

    erkk Ret, ko tak marah ek..aku tolong jawab bg pihak ko dan anak tekak ko?? hehehe

    ReplyDelete
  3. izzat & farihah,
    tq

    eyniee,
    hehehe best bila dapat bende FREE ni

    ReplyDelete
  4. mr egg,
    tengkiu...

    ohmywtf,
    yehaaaaaa... FREE maaaa :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.