Followers

Friday, May 21, 2010

Tengkiu, BOs Kecik!

Lunch semalam bos kecik mahu banjer makan PIzza.
Dah cakap, klu nama nya makan FREE konpom la memasing memang mengFREEkan diri.
Rezeki kan, sape nak tolak rezeki depan mata.
Alhamdulilah.....

Tunggu punya tunggu, dah x sabar dah mereka mahu melantak.
Macam-macam jenis pizza ada..
Ako? hehehe rasa la sket kang kempunan plak tengok derang sumer melantak.

Tapi mereka ni plak asyik sungguh dan masih buat keje.
Aiyaaakkk... ala kowang weii... dah dah jom makan dulu!!

Nota Jemari: Lunch time la katakan!!

7 comments:

Mohd Izzatt said...

Salams..untuk yang ada anak-anak umur 7 tahun dan ke bawah sila layari ini http://gamespendidikanonline.com Games Pendidikan bercirikan Islam Untuk Anak Anda

akpfapaf said...

terima kasih mohd Izzatt. Nnt saya suruh anak saya try. Dia asyik main online games Playhouse disney je.

erkk Ret, ko tak marah ek..aku tolong jawab bg pihak ko dan anak tekak ko?? hehehe

a d r e y n i e e l i s y a said...

waahhh!!!
pizzaa..!!
free lagi tuh...

=)

AKO @ retna said...

izzat & farihah,
tq

eyniee,
hehehe best bila dapat bende FREE ni

theeggyolks said...

you have a great boss XD

ohmywtf said...

oh wow...so many pizzas!!

AKO @ retna said...

mr egg,
tengkiu...

ohmywtf,
yehaaaaaa... FREE maaaa :p