Followers

Thursday, October 28, 2010

Happy Birthday, Boss!

Semalam ako MC. Jadi tak tahu lah perancangan mereka nak nyambut besday bos arini. So pagi ni sampai2 je opis mereka sibuk buat preparation pape yang patut. Oh takde la prepare apa sangat pun. Cuma jamuan makan-makan sahaja.

Macam biasa kerna contribution ala kadar maka makanan nya pun ala-ala kadar juga la. Alhamdulilah janji dapat makan FREE. Eh free ker? hahahaa.....

Dah prepare macam-macam alih-alih dapat sms dari boss yang dia MC arini. Ah sudah, nak buat surprise kat dia, alih-alih memasing kat sini yang dapat surprise. Muahahhaha... adehh sudahnya jamuan tu diraikan tanpa kehadiran besday gal.

Besday gal takde, makanan pulak lambat sampai. Kebulur dibuatnya.
Nasib baiik la ada biskut 'mayat' penyelamat keadaan. Eh eh kowang sebut biskut mayat jugak ker? Ntah mana ako dapat nama tu pun x tahu hahaha...



Makanan dah order...
Orang yang diraikan plak takde...
Tapi makan tetap makan...
Acara diteruskan tanpa dia yang diraikan...
Mungkin esok klu empunya diri datang, kita kasi dia potong je kek tu.

Pape pun, tetap nak ucapkan,  "Selamat Hari Jadi, BOs! Moga murah rezeki dan panjang umur"

Nota Jemari: alhamdulilah, kenyang!

3 comments:

Aanas said...

salam retna,
alaa rasa macam anti climax kan, sbb orang di rai tade... pas pas ahh kat akak kat sini.. banyak makanan tuh..

AKO @ retna said...

kak,
tu la kan.. dah feel2 nak buat suprise alih2 x menjadi.. sendiri yang terkejut aahahaha..

alamak kak makanan2 itu sudah kehabisan jua...

Bond@ While@ said...

happy besday bos kak ret! :) menarik sungguh kek tu!