Followers

Friday, October 29, 2010

Malam sunyi tanpa ..

Ako ada satu habit la skrg nih..
Baru ako pasan.. Klu dulu time-time ada internet, tak heran la kan klu tetiap malam leh ngadap laptop sebelum tido. Tapi bila internet sudah ilek, ako tatap juga akan ngadap laptop. Cuma yang beza nya ako bukan la layan internet tapi dok main game.

Walau hanya sekejap, soploh minit ker, musti nak kena ON lappy dl baru leh tido.
Kalau tak main game pun, ako godek2 la pape yang patut kat dalam tu. Tengok gambar ker, adjust ikon ker, yang pasti naik je atas katil macam dah satu rutin plak kena ON lappy.


Simple je pun game yang slalu ako main.
Ala game solitaire je pung. Ako pasti dalam setiap laptop musti ada game ni kan.
Walau kadang-kadang naik muak juga, ye la sebab hari2 tengok benda yang sama kan, tapi tatap tak putus semangat nak juga teruskan bermain.

Jadi la dalam soploh minit pun. Lepas mata dah penat, otomatik akan terus zzZZzzzzz sampai ke pagi. Kadang-kadang tu tertido tanpa off kan dulu lappy tu. Tapi jangan risau, lappy tu akan otomatik shutdown dalam ms 10 minit tak digunakan.

Klu kowang macam mana plak? Agak2 nya dpat bantal terus zzZZzz krOhhh.. heheh

Nota Jemari: macam-macam peel.

2 comments:

Sis-Lin said...

ye la..lama x main dgn awak kan..
aku plk mlm2 buhsan sangat2..kdg2 x online ponggggggg...huhuhu

AKO @ retna said...

hehhee ako skrg x leh online dah... nnt2 ar bila sumer dah setel, kita main memalam sama2 ek :p