Ada Dara atau Tidak??

Klu kowang pasan ada satu link ako kat tepi yang bila kowang klik akan terus masuk ke halaman bicara Dr Zubaidi Hj Ahmad. Ekceli ako takde la kenal sangat kat doktor ni tapi ako suka baca info-info yang terdapat kat laman beliau. Sangat-sangat berguna bagi pengetahuan am kita semua.

Kisah terbaru catatan beliau tentang "Ada dara atau tidak"..
Slalu orang cakap selaput dara seorang pompuan mudah pecah terutama sekali bila bersukan. Mungkin info yang terdapat dalam catatan Dr tu dapat sedikit sebanyak membantu kowang memahami apa sebenarnya yang dikatakan hilang dara...

Jom baca, klik kat sini.

Nota Jemari: info berguna, kita kongsi bersama
Share:

2 comments:

  1. nnti ada kuar filem..'aku masih dara' ko pi le tgk jugak..hehehehe

    ReplyDelete
  2. ada ker?? ahahaha ok ok nnt ako layan hahah :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.