,

Ako tak suka KAMU!!


Nota buat kamu: send email to anakomak6@gmail.com for password *smile*
Share:

7 comments:

  1. alamak.. nak letak kata kunci dah ke?

    ReplyDelete
  2. heheh dah letak dah pun.. klu nak bole send email kat anakomak6@gmail.com ;-)

    ReplyDelete
  3. amboii..dh pakai2 pasword plk...huhuhuhu

    x nk bg aku ke?

    ReplyDelete
  4. ko nak ker? :p nnt ako sms ko yek ;)

    ReplyDelete
  5. salam retna,
    akak nak enter frame gak.. nanti akak hantar email.. heheh..

    ReplyDelete
  6. tak payah sms..ko dtg sini terus cite LIVE jek..hehehehe

    ReplyDelete
  7. kak anas,
    ok nnt saya tgk email..

    sis lin,
    haahhha tunggu.. :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.