Followers

Wednesday, November 10, 2010

Iskandar & Putri Harbour

Ahad 7 Nov..
Flight ako malam maka siang nya kami melepak ajer la kat umah.
Tapi macam buhsan la kan klu seharian melepak ajer. Maka tetiba datang misi untuk berjalan-jalan. Muncul plan mahu ke Nusajaya Bestari. Ada apa kat sana? Iskandar & juga Putri Harbor..

Tahu apa tempatnya Iskandar tu???
Ha itu lah terletaknya pejabat kerajaan yang macam kat Putrajaya. Nampak bangunan kat belakang kami tu, ala-ala macam pejabat kerajaan kat putrajaya kan?! Takde la sama tapi lebih kurang jer la.

Suka nya derang....
Bakal pemimpin negara kot...?!
Muahahhaha hepi bergambar depan opis kerajaan.. Sok sok dah besar leh keje gomen kat situ ye adik-adik sekalian.

Bangunan ni rasa nya mcm belum officially open.
Cantek juga la siap ada air pancut gitu...

Yang ini plak Putri Harbor.. *erkk betul kan nama nya?*
Memula ako dengar derang sebut 'pearl harbor' .. perghh excited juga la nak tengok.. Last2 bila dah sampai sana, oo baru ako tahu gini ghope nyer 'putri harbor' yang orang-orang JB slalu sebut.

Aksi hampir 'melampau' laki bini nih....

Bini: ala yangg.... baru nak berahi-berahi sket, ada plak yang kacau daun
Laki: adik tepi sket dik.. Kasi chance ayah ngan mama manja-manja..
Anak: ayah ngan mama ni, dalam bilik la klu nak berahi-berahi... ha padan muka adik dah kacau ayah ngan mama buat projek....

"Mana la laki ako tak balik-balik lagi nih... Kang ada yang ako terjun laut berenang ke terengganu nih... "

"agak-agak ada tak putera dugong muncul kat sini ek??"

Nota Jemari: Sepetang kami...

4 comments:

cha said...

kelakak. pandai kakRet buat dialog. ehehe kena je ngan gambar.

AKO @ retna said...

hahhaha spontan je tu hehe

Sis-Lin said...

masa tu mmg rasa nk terjun jek...saje je kang ko tak balik plk..hahahahaha

AKO @ retna said...

hahhahaha psstt ala kunci kete kat beep kan masa tu.. hahha ko terjun kitrg balik je la haha ;p