Followers

Tuesday, November 9, 2010

Melantak & Melalak

Malam lepas kenduri kami sepakat dinner kat Malay Village.
ermmm... makan kat situ ok-ok je laa.. Nak cakap tak best, so far bole telan lagi arr.. Cuma maybe makanan yang kami order di luar expectation sendiri. Tapi telan je la kan.

So far deco dan suasana restoran ni memang sangat-sangat OK!!
Service pun cepat! Cuma dari segi makanan especially yang ako order, so-so je la ye .. hehee

Alunan angklong mendamaikan suasana..

Kelihatan memasing kekenyangan.

Lepas melantak, kami melalak...
Booking bilik jam 11.30 malam..
Abesh melantak jam 10 malam..
So ada lbh kurang sejam lebih kan so terpaksa la melepak kat luar dulu.


Bila dah dapat bilik maka bermula la sesi melalak yang tak hengat2...
Dah lama x melepak melalak dengan derang...
Lagi ramai lagi meriah kan..
Agak2 bila la dapat lepak reramai lagi ek???

Pape pun thanks to ALL..

Nota Jemari: asal lately ni cam malas nya nak menghapdet..

3 comments:

Masy said...

hohohohoh lama x jmpe akak kan? last jmpe thn bile tah yg org pass kad raya kat akak tu.. hehehe

AKO @ retna said...

aha kan masy hehe...
kita pun x igt tahun bila tuh hehe

AKO @ retna said...
This comment has been removed by the author.