, ,

Melantak & Melalak

Malam lepas kenduri kami sepakat dinner kat Malay Village.
ermmm... makan kat situ ok-ok je laa.. Nak cakap tak best, so far bole telan lagi arr.. Cuma maybe makanan yang kami order di luar expectation sendiri. Tapi telan je la kan.

So far deco dan suasana restoran ni memang sangat-sangat OK!!
Service pun cepat! Cuma dari segi makanan especially yang ako order, so-so je la ye .. hehee

Alunan angklong mendamaikan suasana..

Kelihatan memasing kekenyangan.

Lepas melantak, kami melalak...
Booking bilik jam 11.30 malam..
Abesh melantak jam 10 malam..
So ada lbh kurang sejam lebih kan so terpaksa la melepak kat luar dulu.


Bila dah dapat bilik maka bermula la sesi melalak yang tak hengat2...
Dah lama x melepak melalak dengan derang...
Lagi ramai lagi meriah kan..
Agak2 bila la dapat lepak reramai lagi ek???

Pape pun thanks to ALL..

Nota Jemari: asal lately ni cam malas nya nak menghapdet..
Share:

3 comments:

  1. hohohohoh lama x jmpe akak kan? last jmpe thn bile tah yg org pass kad raya kat akak tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. aha kan masy hehe...
    kita pun x igt tahun bila tuh hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.