,

Musim Kain Cotton

Samat malam sumer,

Penat nya gi deting siang tadi sampai kepala saket-saket dibuatnya. Tak tahu lah sebab apa. Yang pasti saket kat tengkuk dan terus tarik ke kepala dan mata. Sampai-sampai je kat umah terus membuta dan ni baru bangun. Erkkk ...

Bukan nak hapdet pasal deting siang tadi.
Tapi nak hapdet pasal kain-kain yang member ako jual nih.
Tak tahu la tapi ako tengok zaman sekrang ni dah ramai yang pakai kain cotton balik. Cantek-cantek pulak tu design nya berbanding ngan dulu. Dan sempena butik cotton dari seorang sahabat ni, ako nak perkenalkan la kat kowang, kot-kot kowang berminat kan. Mana la tahu boleh buat untuk baju raya haji yang akan datang ni. hehehe...

Kowang layan arr dulu design-design kain-kain cotton ni.
Leh layari kat http://annacotton78.blogspot.com/




Ada banyak lagi design..
So kowang leh tengok-tengok kat website dia k...
Rambang mata...... Sumer cantek-cantek kan ;-)

Nota Jemarihttp://annacotton78.blogspot.com/
Share:

7 comments:

  1. uiii yg no-2 tu cantiknyaaaa..
    xnak hadiahkan aku ke? muahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. hahahaha ako dah agak ko musti suka hahha... :p bole tp ko hadiahkan kat ako yg no 1 hahha :p

    ReplyDelete
  3. yg dah siap takde ke kakRet. kita mls nk bwk g tempah. huaaa...

    ReplyDelete
  4. yg biru tu cantik yg teramat lah.. ni yg tak lena tido nih..

    ReplyDelete
  5. cantik2..nak kasi sape ek??jap2 fikir

    ReplyDelete
  6. mekcu,
    hehhe tgk kat website dia lagi macam2 kaler.. kita pun sampai rmabang mata dibuatnya hehe

    EdY,
    hehehe pk pk ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.