,

11.01.11

Tepat jam 10.18pm ..
Kejadian di dalam toilet..
Akibat tergelincir dan terhantuk di bucu dinding pintu toilet.
Kesan, bengkak besar yang timbul tak sampai sesaat di belakang kepala...
Segera tuamkan ais di tempat saket.

Dan sampai sekarang, bengkak sudah surut sket tapi kesan lebam masih terasa. Dan ako mulaaa 'mengantuk' dan terasa nak demam.

Saat-saat macam ni lah buat ako windu kat M.A.K!!
Lalu laju je ako melalak sampai tersumbat idong, merah mata dan terus saket kepala.

Sekian.

Nota Jemari: doa takde pape.. kepala dah start ting tong dah ni..
Share:

4 comments:

  1. kesian nye, jumpa doktor kot, incase apa2 kan

    ReplyDelete
  2. jgn amik ringan jatuh kat bilik air, bahaya! take care ok...

    ReplyDelete
  3. salam ret,
    cian anak omak... tak apa2 insyaAllah.. kalau muntah2 gi sepital cepat2, takut concussion.. :)

    ReplyDelete
  4. kena tukar selipar kot...
    g la jumpa doc..cek...
    bahayaa

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.