, , ,

Celebration in JASM

All in ONE.
Celebrate besday ..
Celebrate retirement..
Celebrate transfer..
Celebrate benti keje..
Celebrate perlantikan SWF member yang baru.
Dan palinggg UTAMA, acara tukar-tukar hadiah.

Macam tahun-tahun sudah, memasing kena lah beli hadiah tak lebih dari RM30 sahaja. Susah gak nak cari hadiah, ye la sebab kita tak tahu nak bagi kat sape. Terpaksa la cari hadiah yang lelaki dan pompuan boleh guna. Ako bagi multi-purpose box. Ekceli klu bole ako nak hadiah sendiri tu hahah tapi macam x fair plak kan  dapat hadiah sendiri.

So setelah buat pilihan, akhirnya ako memilih hadiah seperti di atas.
Memang hadiah yang boleh membuat tumbesaran ako makin menjadi-jadi.
Ceklat hersye (eh camne nak eja ek?) dengan sekeping bantal kusyen!
Sesuai la tu... lepas makan ayoh kita membongkang!

Thanks Po Ling for da lovely gifts.
Kengkawan (kowang tahu sape kowang), part ceklat tu nanti kita makan sesama ek..
Kita kasi buat party ceklat kat pantry ek senin nanti ;p

Hepi besday to you!
aafffoooooooooooooooooooo.......

"Hijrah itu pengorbanan
Hijrah itu perjuangan
Hijrah itu persaudaraan
Hijrah membentuk perpaduan"

Klu penghijrahan itu membawa kebaikan..
"Tuan, semoga success di tempat baru!" muahaha *sambel tabik hormat*

"All the best, shuk!"
Mungkin ada cahaya sinar kebahgian di tempat baru ..*wink*

Inilah muka-muka warga kerja opis ako...
Makin suram plak nengok an...
Ermmm masih ada sinar keceriaan dan kehepian kah di sini?
Hanya mereka saja yang tahu..
Gurlpp!!??

Sila maklum, department ako memang kekurangan jantan-jantan yang gagah perkasa!
Klu ada yang sudi menambahkan bilangan mereka, masuk lah masuk lah department ako!
Muahahahahaa............... ada ke yang sudi?

Ladies in department taapiiiiiiiiiiiiiiii.............................
Ada je sekor 'kumbang' suka menyelit..
Alahaaaiii no komen la tu..
Nak tukar jadi lady kah??
miahahaha..........

Nota Jemari: tugas baru bakal bermula.. gurlp sape yang dengki pilih ni weii??!!!!!
Share:

1 comment:

  1. jemput join segmen. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.