, ,

CREATIVE BLOGGER AWARD

Thank you! Thank you! Thank you!
Siyes, ako tak tahu nak kata apa.
Tup tup pagi ni dapat award dari Mat Gebu.
Alahaii mat, ako pung tak tahu tang mana kreatif nya blog ako ni.
Sekadar coretan biasa je pung.

Tapi dah owang bagi, ko terima je la kan.
Ye ye ako memang berbesar hati terima award istimewa dari ko ni.
Terima kasih banyak-banyak ye :-)


PENGERTIAN TENTANG AWARD INI ADALAH:-

PENCIL Yang Besar
Menunjukkan Kesenian Yang Begitu Peka Terhadap Blog Anda Dan Mencerminkan Sesuatu Nilai Penghasilan.

FILEM Bergerak Tanpa Henti
Menunjukkan AWARD Ini Di FOWARD Kepada Bloggerist Yang Betul-Betul Layak Menerima.

LOGO Bulat Berkelip-kelip
Jika Di Perhatikan Betul-Betul, Ia Adalah Manusia Yang Berkepalakan Monitor Komputer. Ini Membawa Maksud Anda Adalah Seorang Yang Begitu Bijak Menguasai Dunia Alam Maya Ke Globalisasi.

Untuk Maklum Balas Penerima AWARD Ini, Ikhlaskan Hati Untuk Membuat Entri/Posting Berkenaan AWARD Ini Dengan Kreatif Dan Penuh Estatik Beserta FOWARD Kepada 5 Orang Yang Betul - Betul Layak Menerima AWARD Ini. Anda Juga Boleh Meletakkan AWARD Ini Di Side Bar Atau Di Mana - Mana Yang Bersesuaian. Tinggalkan Comment Untuk Ucapan Manis Anda.
-THE END-


Kena bagi kat 5 owang yang layak terima award ni..
Erkk sape ek? Ermm......... eh klu tak bagi tak leh ek? Aiyo ako dah lama tak jalan-jalan blogging so agak payah gak nak memilih blog-blog yang sesuai untuk award ni. Tapi ako pilih gak dan pilihan ako adalah sesuatu yang ako rasa ada sesuatu yang UNIK kat blog mereka, so jangan lak ada yang kecik hati ye!

1. Bisikan Hati
2. Blog Maya Dot Com
3. Beauty In Darkness
4. mekchu situ sana sini
5. It's Umi Journal

Nota Jemari: Dah lama x dapat award-award ni...
Share:

7 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.