Followers

Friday, February 18, 2011

Bagi DVD, dapat CEKLAT

Dah lama dah dia pinjam..
Banyak pulak tu.
Ye ye dia memang suker amek banyak-banyak.
Ako pun suker sebab dia salah sorang peminjam yang setia.

Ala, dulu-dulu kan ako suker betul buat koleksi cerita-cerita korea.
Sekali beli musti tak kurang 1 cerita.
Lepas dah abeh tengok, ako sewakan plak cerita-cerita kat derang yang minat.
Tak mahal pun, ako sewa dulu 1 cerita dalam RM10 je.

Sekarang ni ako dah kurang sket membeli cerita-cerita baru.
Sebab utama dah takde kawan nak join xtvt meredah 'chinatown'.
Dan juga sebab budget dah kurang ada ke arah itu.
Pape pun, klu ada keinginan dan kewangan, pasti ada aje tambahan untuk koleksi ako.

Memandangkan dia peminat & penyewa setia, maka kali ni ako tak nak la charge dia pape. So, sebagai balasan, dia bagi nya ako sebuku ceklat. Alhamdulilah murah rezeki. Sedap plak tu!! Dan sambel menghadap pc sambel melantak ceklat. Iskk.... nasib badan la ye!

Thanks buat dia .. nanti klu ada yang baru ako inform lagi ;-)

Nota Jemari: rezeki kengkawan juga kan 

No comments: