..rentetan dari kisah filem 'no strings attached' ..

Dulu ako suka chatting...
Skrg?
Sekarang klu chatting, hai hai bai bai je la.
Tapi bila dok sowang-sowang, rasa sunyi dan sepi.
Masa ni la chatting adalah ubat segala ubat kesunyian.

Kan best klu kita ada kawan yang boleh diajak sms/chatting tanpa ada ikatan lelebih.

Bila sunyi, sms dia.
Bila buhsan chatting ngan dia.
Bila perlu kawan untuk berborak, kita tipon dia.

Tak lebih dari kawan berchatting, bersms dan berborak sahaja!
Erkk ada tak kawan macam tu ek?

Nota Jemari: kawan dah kawen dok sibuk layan laki bini derang ...
Share:

2 comments:

  1. kite p0n la nie dh x suke berchatting... tp ramai gak yg duk add yg ambo x kenal... booo layan la..

    ReplyDelete
  2. honey,
    klu ramai2 mmg akak pun malas nak layan....

    ni klu ada sorg yg leh di ajak berchatting time2 buhsan dan sunyi je hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.