, ,

Cekodok Megi Goreng

Ok ok macam pelik je kan?!!
Mau tak pelik!
Pestime ako dengor pasal cekodok megi ni masa baca resepi dari blog Mat gebu.

Sajo nak try tapi kan tapi kan...
Ermm ako dah buat baru terhegeh-hegeh nak belek resepi.
Maka, hasilnya takde la sama macam yang mat buat yer.

Gini laaaa ghope cekodok yang ako buat.
Walhal, ghope cekodok yang sepatutnya kowang leh jenguk kat sini.
Aduhaaaiii jadi la kan...
Ghase cekodok la juga. 
Tapi ghase megi macam lagi lebih jer. hahaha.. 

Ako terbaca kat resepi mat, dia amek megi perasa ayam.
Yang ako plak letak megi perasa kari.
Ha amek ko, memang ghase megi kari je la ni. 
hhahahaa... 

oitt syadap!!
Apa gelak-gelak....
iskk takpe takpe atlis ako ada gak initiatif nak mencuba.
bluwekkkk..... :p

Dah dah... 
Gelak arr sepuas-puasnya..
Ako nak menikmati cekodok megi bersama sambal sardin.

Sambel menikmati sesisip teh o perasa starwberry dari Ahamad Tea - London
Perghhh!!

Nyummm..........
Slurrppp......

Nota Jemari: sape nak ghase?? buat sendiri la ye :p
Share:

10 comments:

  1. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...pengsannnnn >_<

    ReplyDelete
  2. hahahaahaha :p ok la tu kan, walau x menjadi cam ko punyaa, atlis ako cuba la juga :p

    ReplyDelete
  3. x penah lagik an dgr cokodok meggi! hihihi.

    ReplyDelete
  4. ann,
    hahaa kita pun pestime dengor ;p

    lela,
    sila lah try ye :p

    ReplyDelete
  5. cam sedap je....

    tp yg sedap nya tang sambal sardin..boleh la mlm ni dan esok lunch mkn sambal sardin.... :D

    ReplyDelete
  6. ni cam murtabak maggi tu kan retna?

    dah lama tak buat murtabak maggi..
    nak buatlah esok..huhuhu

    ReplyDelete
  7. wan,
    hahaha tapi sardin kali ni termasin la sket :p

    ila,
    erkk murtabak megi pun x nah makan apatah lagi cekodok megi ehehe

    ReplyDelete
  8. sedapnya..da la tgh lapa ni..adeih

    ReplyDelete
  9. chii,
    klu tgh lapar, mende x sedap pun jadi sedap hehee ;p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.