, ,

Farewell Party

Director ako dah kena pindah department berkuatkuasa 1 feb aritu.
So, kitorang buat satu majlis meraikan pemergian beliau pada selasa 8 feb. Segala perancangan berjalan dengan lancar. Idea murshi soh beli belon bagi nak meriahkan sket majlis tersebut.

Maka kami ke Great Eastern Wall untuk membeli beberapa barangan party di situ. Kowang leh tengok-tengok kat website kedai party balloonbuzz. Ada beberapa cawangan dan kami ke area Jalan Ampang je (coz itu yang paling dekat la). Kedai ni buka jam 11 pagi.
No 4A, Lower Ground Floor, GREAT EASTERN MALL, No. 303, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur. 

Tel: 03 4251 3007 

Farewell untuk ex-Pengarah ako!
Tapi dia pindah tak jauh mana cuma kat tingkat bawah je pung.
Tapi tapi tatap la juga kan kena buat jamuan berpisah.

Kita buat konsep makan berhidang.
Makan reramai satu meja.
Makan apa ye? Ooo makan chicken cop plus embun menitik.
Marbelessss! Cuma tak puas sebab tak leh tambah-tambah.

Sebelum makan, kita kasi layan gambar-gambar ex-BOSS sepanjang bersama department ni. Dan juga video-video ucapan dari sumer section yang dibuat khas untuk beliau.

Ucapan dari section research.
Lakonan kak een ngan TGH boleh dibaiki lagi.
Usaha lebih lagi ye lepas ni ;p

Dikir barat dari section MP.
Dasat weii.... sempat lagi tu buat lirik tuk dikir barat ni.
Caya laa kowang!!

Pantun memantun dari section Admin.
Hehehhee... biasa la owang kuat department, tanpa derang susah kita hahah :p

Ha ni section ako, section FS.
Ucapan tanpa dialog.
Pastu kita nyanyi lagu 'bertemu dan berpisah'.......

Pastu acara makan beramai-ramai pun bermula.
Chicken cop/ikan stim plus dizert 'embun menitik'.
Marbelessssssss!!Ala embun menitik tu sagu letak gula melaka dan santan/susu cair. Ako prefer letak susu daripada santan. Memang agak manis la sket tapi superb!! Nyummyyy!!

Cenderahati tanda ikhlas dari kami di J.A.S.M buat ex-BOSS.

Dan tak lupa juga buat PA boss yang akan ikut serta dalam perpindahan itu.
Moga success juga ye Ryn :-)

Dan macam biasa, ako sudahi makan-makan dengan wajah kami ....

Nota Jemari: All The Best, BOSS!! And Congrats kat new BOSS ako ;-)
Share:

6 comments:

  1. sonoknye.... meriah dgn xtvt department... JASM ada kosong tak heheh :D nak apply...(tetiba...)

    ReplyDelete
  2. erin,
    hahah... ada ada kosong jawatan PA director :p

    miss sheyla,
    yup yup sedap wokkk :p

    ReplyDelete
  3. asyik nampak makanan jerk ari ni, lapar lak jadinya...

    ReplyDelete
  4. best ek tmpt keje ko mcm ni...enjoy....:)

    ReplyDelete
  5. shay,
    hehehehe nak wat cane kan.. selagi leh makan, kita makan je la ye :p

    lin,
    yezzaaa bole la sekali sekala kena gak enjoy n release tension kan :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.