, ,

KRU , live at Hot.fm

Kowang peminat radio hot fm?
Klu minat konpom tetiap pagi musti dengar siaran kat situ kan.

Kowang peminat kumpulan KRU?
So klu minat konpom ada dengat temubual KRU kat radio hot fm pagi tadi kan.

Yeeahhh dedua nya ako minat!!
Dan opkos la palingg minat kat kumpulan KRU.

Pasti seangkatan dengan ako tersenyum-senyum je dengar hot fm pagi tadi.

Sejak kewujudan kumpulan ni lagi, minat terhadap mereka tak pernah luntur.
Walau ako bukan la fanatik tapi atlis minat tu tatap ada.
Respek kat derang ni.
Dari penyanyi sampai la dah jadi ahli korporat.
Dari kecil-kecilan sampai la dah ada syarikat sendiri.

Kowang ado???
Ako memang takde la kan.
muahahaha 

Terbaru, derang akan lancarkan album terbaru tajuk GANAS!!!
Wah nama pun dah GANAS, harap2 lagu tu akan melathop mengganas la juga di pasaran ye ;-)

All da best KRU!!!
Moga bertambah-tambah success lagi di masa-masa hadapan.

ps: gambar ikhsan dari google

Nota Jemari: dulu edry chubby, awat skrg ni norman plak yg chubby? hahha jgn marah :p
Share:

6 comments:

  1. saya sangat suka mereka sejak darjah 2!!!!! hihieee~~ suke sgt2. seperti kak ret, dda tersengih2 sorang2 bwak kete pagi tadi.. haha~~ ;D

    ReplyDelete
  2. hahahah kan ...
    konpom terubat rindu sket bila dgr derang nyanyi live tadi hehe

    ReplyDelete
  3. td lepas dgr kat hangek fm, terus cari balik lagu2 kru yg dulu2... memories remain......

    ReplyDelete
  4. hahaha betul2..
    mmg layan blues kejap la bila dengar lagu2 derang tu.. ;)

    ReplyDelete
  5. i like the during school days... but norman's hari! TOLONG LER!!!!

    ReplyDelete
  6. lily,

    hhahahaaha tu laaa klakar sey!!!!! :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.