Followers

Sunday, February 20, 2011

No Strings Attached

Klasifikasi movie: 18SX
Awal-awal memang dah mention 18SX so tak yah nak cakap tu citer lucah ke hape. Konpom la ada tunjuk adegan-adegan yang tak sesuai untuk bebudak tengok. Dan klu kowang tak suker, so tak yah gatal-gatal nak pegi tengok pastu nak hentam citer lucah.

Filem ni memang best! Klakar ..
Santai dan opkos arr ada mesej tersendiri.

Kisah pasal hubungan laki pompuan, takmoh komitmen lelebih. 
Cukup sekadar hubungan seks sahaja.
Inilah yang dikatakan teman tapi mesra gitu.

Klu kat Malaysia, jangan kita amek seks sebagai tajuk utama.
Mungkin kita bole katakan hubungan mesra tapi takmoh komitmen. Takmoh ada ikatan. Erkk cane tu ek? Hahahaha... ekceli susah nak terangkan pasal hubungan mesra tanpa ikatan dalam masyarakat kita. Mungkin bagi mereka yang pernah mengalami hubungan macam ni sahaja yang tahu dan paham erti hubungan tersebut.

Yang pasti, klu kowang nak layan filem ni, sila jangan dok gatal-gatal nak hangkut anak-anak hatta mak bapak kowang sekali. Memang la tak sesuai, ok!!

Salah satu babak yang ako suka.
So sweet.
Nak ajak gi deting tapi awal2 pompuan tu cakap takmoh bunga.
So terpaksa la si lelaki gantikan bunga dengan carrot. Hahaha.. ada ke laki skrg ni nak buat camtu ek??

Overall, jalan citer dia sangat-sangat rileks.
Klu nak hilangkan stress, bole la layan filem ni k.
Dan klu filem ni tak best bagi kowang, sila jangan nak salahkan ako.
Bagi ako, citer ni best, bagi kowang.....?!! Lu pikir la sendiri..

Nota Jemari: OMG, that guy is Demi Moore's husband... perghh!!

2 comments:

mya said...

kalau la kat malaysia ada istilah rakan seks cenggini.. fitamm...

AKO @ retna said...

hhahaha konpom!!