Thursday, February 24, 2011

Universal Studios Singapore To Reopen Battlestar Galactica

Game utama yang dinanti-nantikan kat Universal Studio Singapore telah pun dibuka semula pada 21 Februari 2011.

Wah, ni yang tak sabar nak pegi USS lagi nih.
Opkos arr excited nak naik roller coaster yang satu ni.

So agak-agak bila lagi ek nak pegi USS ni?? Jeng... jeng... jeng...

kredit to google photos

Nota Jemari: nak jerit puas-puas!!

6 comments:

  1. menakutkan roller coster tuuu.. sape yg kuat semangat je layak utk duduk di situ.. smbil menaip, sambil telan air liur..

    bawak lah mekchi gi USS tu.. teringinnnn sangat..

    ReplyDelete
  2. mekcu,
    perghh best woo... takut memang takut tapi cam sonok la nak men roller coaster ni...

    moh moh kito poie... dah booking air asia lun? ehhe :p

    ReplyDelete
  3. i pun tak sampai2 lagi niiiiiihhhh...

    ReplyDelete
  4. takpe takpe u still got time to plan for this USS trip hehe ;-)

    ReplyDelete
  5. idok le teman nak naik2
    dah tuo..huhuhu..pegi lagi tu mungkin....

    ReplyDelete
  6. ishh tuo???
    adoiyaaiii..........
    ko dan ako takde beza nyaa..
    ala moh arr moh arr naik :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.