,

Universal Studios Singapore To Reopen Battlestar Galactica

Game utama yang dinanti-nantikan kat Universal Studio Singapore telah pun dibuka semula pada 21 Februari 2011.

Wah, ni yang tak sabar nak pegi USS lagi nih.
Opkos arr excited nak naik roller coaster yang satu ni.

So agak-agak bila lagi ek nak pegi USS ni?? Jeng... jeng... jeng...

kredit to google photos

Nota Jemari: nak jerit puas-puas!!
Share:

6 comments:

  1. menakutkan roller coster tuuu.. sape yg kuat semangat je layak utk duduk di situ.. smbil menaip, sambil telan air liur..

    bawak lah mekchi gi USS tu.. teringinnnn sangat..

    ReplyDelete
  2. mekcu,
    perghh best woo... takut memang takut tapi cam sonok la nak men roller coaster ni...

    moh moh kito poie... dah booking air asia lun? ehhe :p

    ReplyDelete
  3. i pun tak sampai2 lagi niiiiiihhhh...

    ReplyDelete
  4. takpe takpe u still got time to plan for this USS trip hehe ;-)

    ReplyDelete
  5. idok le teman nak naik2
    dah tuo..huhuhu..pegi lagi tu mungkin....

    ReplyDelete
  6. ishh tuo???
    adoiyaaiii..........
    ko dan ako takde beza nyaa..
    ala moh arr moh arr naik :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.