Followers

Monday, May 30, 2011

Biqque's May Lucky Follower

Cepat nya dah nak masuk bulan Jun kan...
Pejam celik pejam celik, dah nak setengah tahun.
Walau 'monthly lucky follower' puan biqque ni terlambat plak untuk bulan Mei, tatap juga dia buat entry untuk  ni di penghujung2 bulan ye. Ok la, cuma ingatkan aritu cam terlepas. Phew seb baek masih ada lagi. heheh

Wah kali ni ada kelainan sket.
Sempena masuk umah baru katanya.

Klu ako menang bulan ni, ako leh ajak salah sorang follower dia tuk menang satu hadiah juga. Menarik kan?!! 

SO apa tunggu lagi, jom la kowang join lucky follower beliau.
Untung-untung ada LUCK plak kali ni kan ;-)

Gud Luck ye!

Nota Jemari: Biqque, hope i lom terlepas peluang nak menang ya untuk bln Mei ni :p

4 comments:

Biqque said...

takpe, usaha tangga kejayaan! mari kita berdoa agar ako dpt bulan ni (wah kena tunggu random numbers dpt no.1 la sbb ako submit first! hahaha!) takpe, ada banyak bulan lagi, dan ada lagi contest2 yg lain menyusul kendian hari :D pape pun, time kasihhhhhhhhhhhhhh sgt sbb support biqque :) mana tau, dpt saguhati ke kan huhuhuhu!

cikbintang said...

gudluck =)
jom join GA cikbintang pulak

http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/1st-ga-bintanghatyku.html

Biqque said...

haaaaaaaa! nak kata apa dah! nombor ekor sudah naikkkk!

AKO @ retna said...

TQ biqque...
hahha tak sangka ada LUCKY kali nih.. ;-)