,

Facebook & Twitter, Boleh jejas karier!!

Konpom kowang sumer ni memang boleh dikatakan 24 jam akan berFB atau berTWEET.
Cuba kowang dapatkan majalan mingguan wanita keluaran Mei 2011 yang cover depan adalah Tiz Zaqyah.

Bukan,
bukan nak citer pasal Tiz Zagyah tapi nak citer pasal kegilaan kita sumer berFB dan berTwEET.

Klu kowang nak dapatkan tips macam mana nak elakkan daripada terjejas karier kowang, better gi cari majalah tu cepat! Baca dan fahami apa yang penulis tu cuba sampaikan.

Jangan lupa ye, cari majalah tu dan buka mukasurat 82.
Baca! Baca! Baca!
Moga jadi panduan kita bersama!

Nota Jemari: sharing kan caring... :-)
Share:

10 comments:

  1. aku tak pandai guna twitter!
    tapi kalau pandai guna untuk mengumpats pun apa gunanya kan?

    ReplyDelete
  2. nak pinjam majalah tu, baca kat ms 82 tu aje.. mesti penulis tu seorang boss kan..

    ReplyDelete
  3. hahahaa....
    klu la bole C&P je...

    bukan bukan penulis bkn bos sekdar penulis majalah jer eheh ;-)

    ReplyDelete
  4. waima suri rumah pun suka berFB dan bertwiter..pendek kata x berasap la dapur..

    ReplyDelete
  5. hheheheh pendek kata kena pandai2 la bahagi masa tu kan..

    ReplyDelete
  6. aku mmg gila bertweet sekarang.
    fb tak berapa sgt kot..

    ReplyDelete
  7. heehe... gian eh,,
    bahaya nih :p
    takpe asal x ganggu working life, cukup ;-)

    ReplyDelete
  8. aku sedang sgt byk keje maka aku deactivate fb

    (tp aku blogwalking)

    hahaha

    ReplyDelete
  9. bagusss bagusss haaha :p

    itu nama nya memerhati dalam diam :-D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.