Followers

Thursday, May 19, 2011

Facebook & Twitter, Boleh jejas karier!!

Konpom kowang sumer ni memang boleh dikatakan 24 jam akan berFB atau berTWEET.
Cuba kowang dapatkan majalan mingguan wanita keluaran Mei 2011 yang cover depan adalah Tiz Zaqyah.

Bukan,
bukan nak citer pasal Tiz Zagyah tapi nak citer pasal kegilaan kita sumer berFB dan berTwEET.

Klu kowang nak dapatkan tips macam mana nak elakkan daripada terjejas karier kowang, better gi cari majalah tu cepat! Baca dan fahami apa yang penulis tu cuba sampaikan.

Jangan lupa ye, cari majalah tu dan buka mukasurat 82.
Baca! Baca! Baca!
Moga jadi panduan kita bersama!

Nota Jemari: sharing kan caring... :-)

10 comments:

rosdiana said...

aku tak pandai guna twitter!
tapi kalau pandai guna untuk mengumpats pun apa gunanya kan?

AKO @ retna said...

heheheh no komen eh :p

mekchu said...

nak pinjam majalah tu, baca kat ms 82 tu aje.. mesti penulis tu seorang boss kan..

AKO @ retna said...

hahahaa....
klu la bole C&P je...

bukan bukan penulis bkn bos sekdar penulis majalah jer eheh ;-)

Qaseh Aishah said...

waima suri rumah pun suka berFB dan bertwiter..pendek kata x berasap la dapur..

AKO @ retna said...

hheheheh pendek kata kena pandai2 la bahagi masa tu kan..

mya said...

aku mmg gila bertweet sekarang.
fb tak berapa sgt kot..

AKO @ retna said...

heehe... gian eh,,
bahaya nih :p
takpe asal x ganggu working life, cukup ;-)

.::WaNiE::. said...

aku sedang sgt byk keje maka aku deactivate fb

(tp aku blogwalking)

hahaha

AKO @ retna said...

bagusss bagusss haaha :p

itu nama nya memerhati dalam diam :-D