,

Salam

Buka email.
Bila kowang nampak tajuk email macam ni, "Salam".. tentu kowang tak sabar nak baca kan. Ye la maybe dari kawan lama yang bertanyakan kabar.


Tapi buka je email tuk baca,
ermm tengok je nama pengirim,
tertanya-tanya dibuatnya.

Sapekah gerangan pengirim email ni??

salam,my name is laila mohd faisal,i am presently in Uk, My father is from (sabah) Malaysia and my mum from UK,i will be coming to Malaysia for my Vacation soon.i want us to be close before i come to Malaysia so that you can show me around Malaysia when i visit.please feel free to write me ,so we can get to know our self more. hope to hear from you,, my email is lailamohdfaisal@yahoo.com


Moskel seh!!!


Pastu siap tempek gambar dia lagi tu..
Ngeri!



Erkkk..... taakooottttt!!

Nota Jemari: psstt klu kowang nak kenal, sila la hahaha *gigil  
Share:

6 comments:

  1. shiqa pun dapt emel ni. musykil gak. siap ada gambar. memula ingatkan betul lah.. lepas tu kan, ada dpt lg email yg sama.. ayat yg sama, tapi dari org lain.. n gambar org lain.huhuhu seram jugak.. mest ada sesuatu kan? nk nipu org pun, agak2 ler....

    ReplyDelete
  2. sapa kah itu... seram lak pulak saya...

    ReplyDelete
  3. tu la seram giler!!
    takut virus je nih....

    ReplyDelete
  4. gambar cam touch up gila2....
    jgn layannnnnnnn

    ReplyDelete
  5. iila,
    kan kan.. nampak sangat penipunya..

    ReplyDelete
  6. cam muka bapok kena touch up!! hahhaaa!!! tak abis2 nak menipu kan. apa kehal dia yg nak bervacation nak berclose2 dgn org lak. pergi lah around2 sendiri kan..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.