,

Something BIG is BACK!!

Lately ni cam buhsan sket nak menghapdet.
Nak share citer pun, takde yang menarik.
Nak kongsi info terkini pun macam malas nak tempek.
So, ako bagi je la entry mcm kat bawah ni untuk kowang baca.


Dengar citer Air Asia nak buat BIG SALE!
Wah apa lah yang BESAR sangat tu kan?
Adakah harga tiket murah secara BESAR-BESARan?

So klu nak tahu, jangan lupa ye 23 May 2011 tepat jam 12 tengahari!!
Jom ramai-ramai serbu website AirAsia.com.

Jumpa kowang kat situ k ;-)

Nota Jemari: BIG DEAL??
Share:

1 comment:

  1. wahhhhhhhh apa ek...aduiii mesti heng dan jem websitenya kang....

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.