Monday, June 6, 2011

Akhirnya!!

Yeehaaa penantian selama 5 bulan berakhir sudah.
Tak sangka berkat kesabaran join LUCKY FOLLOWER biqque, akhirnya bulan ni ako berjaya merampas takhta BERTUAH!!

muahahahahaa :-D

Thanks biqque.

Sebagai LUCKY ke-2, ako berpeluang ajak mereka yang join untuk menang hadiah juga.
So, ako berbesar hati telah memilih Cik/Puan Nana tuk sama-sama amek hadiah dari biqque.

Pape pun, hope sumer yang join lucky follower biqque ni takkan putus asa tuk dapat hadiah di bulan-bulan akan datang ye! Chaiyok! Chaiyok!

Gud luck untuk kowang di masa hadapan ya ;-)

Nota Jemari: klu takde LUCK, takkan menang punya..!!

6 comments:

  1. ha tu la kannnnnn...tak sangka siut! tekan2 terus ha kuar no. nyerrr!

    jgn kata yg dah lucky tak lucky skali lagiiiiiiiiii hahahaha! mari mari mariiiii!

    ReplyDelete
  2. tu la kan..
    hahaha..

    ok ok kita tengok bulan depan la plak :-D

    ReplyDelete
  3. wahh... macam ada yang menarik je... LUCKY kah mekchu?

    ReplyDelete
  4. hehehe maybe leh try bln Jun punya plak k ;)

    ReplyDelete
  5. nah hadiah : http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

    hehe!

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.