Akhirnya!!

Yeehaaa penantian selama 5 bulan berakhir sudah.
Tak sangka berkat kesabaran join LUCKY FOLLOWER biqque, akhirnya bulan ni ako berjaya merampas takhta BERTUAH!!

muahahahahaa :-D

Thanks biqque.

Sebagai LUCKY ke-2, ako berpeluang ajak mereka yang join untuk menang hadiah juga.
So, ako berbesar hati telah memilih Cik/Puan Nana tuk sama-sama amek hadiah dari biqque.

Pape pun, hope sumer yang join lucky follower biqque ni takkan putus asa tuk dapat hadiah di bulan-bulan akan datang ye! Chaiyok! Chaiyok!

Gud luck untuk kowang di masa hadapan ya ;-)

Nota Jemari: klu takde LUCK, takkan menang punya..!!
Share:

6 comments:

  1. ha tu la kannnnnn...tak sangka siut! tekan2 terus ha kuar no. nyerrr!

    jgn kata yg dah lucky tak lucky skali lagiiiiiiiiii hahahaha! mari mari mariiiii!

    ReplyDelete
  2. tu la kan..
    hahaha..

    ok ok kita tengok bulan depan la plak :-D

    ReplyDelete
  3. wahh... macam ada yang menarik je... LUCKY kah mekchu?

    ReplyDelete
  4. hehehe maybe leh try bln Jun punya plak k ;)

    ReplyDelete
  5. nah hadiah : http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

    hehe!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.