Followers

Monday, June 6, 2011

Akhirnya!!

Yeehaaa penantian selama 5 bulan berakhir sudah.
Tak sangka berkat kesabaran join LUCKY FOLLOWER biqque, akhirnya bulan ni ako berjaya merampas takhta BERTUAH!!

muahahahahaa :-D

Thanks biqque.

Sebagai LUCKY ke-2, ako berpeluang ajak mereka yang join untuk menang hadiah juga.
So, ako berbesar hati telah memilih Cik/Puan Nana tuk sama-sama amek hadiah dari biqque.

Pape pun, hope sumer yang join lucky follower biqque ni takkan putus asa tuk dapat hadiah di bulan-bulan akan datang ye! Chaiyok! Chaiyok!

Gud luck untuk kowang di masa hadapan ya ;-)

Nota Jemari: klu takde LUCK, takkan menang punya..!!

6 comments:

Biqque said...

ha tu la kannnnnn...tak sangka siut! tekan2 terus ha kuar no. nyerrr!

jgn kata yg dah lucky tak lucky skali lagiiiiiiiiii hahahaha! mari mari mariiiii!

AKO @ retna said...

tu la kan..
hahaha..

ok ok kita tengok bulan depan la plak :-D

mekchu said...

wahh... macam ada yang menarik je... LUCKY kah mekchu?

AKO @ retna said...

hehehe maybe leh try bln Jun punya plak k ;)

Biqque said...

nah hadiah : http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

hehe!

AKO @ retna said...

tengkiu biqque!!! :-)