Followers

Friday, June 24, 2011

Day Care Center

Psstt psstt.... ehem ehemm.....
Baru je tengok iklan, ako dah pikir lain dah nih.

Ada sesape yang sanggup nak ngator laki dier kat 'Day Care Center' ni tak???
YE la , mana le tahu kot-kot kowang dah buhsan sangat nak 'layan' laki memasing kan.
Ada brani kah??

Jangan wei, jangan!
Silap haribulan kang, lain macam plak pangai laki kowang bila balik dari day care center tu.
Aishh.. al-maklum, laki skrg nih bukan leh caya sangat.
Pantang aje ada peluang keemasan.

"We Look After Him For You!"
Erkk..... sanggupkah??

Pikir-pikir lah sendiri ye.

Nota Jemari: psstt day care kat umah sendiri sudah!!

8 comments:

puan nina said...

hihi.nina tengok pun dah pikir lain.muahahaha

kat mane lokasi gambar ni?

AKO @ retna said...

ntah laaaa..
ghase bukan kat msia kot ehhe

Farihah said...

Psttt...
day care for wife tak de ke??
Tingin gak nak antar diri sendiri ni...hahahaha

AKO @ retna said...

psst..... pssttt sanggup ke laki ko nak bagi ko pegi klu ada :p

AdanyaKauUntukku said...

kat Malaysia ke nieh??

AKO @ retna said...

ghase nya kat luar kot.. ;) bukan msia...

sy@iina said...

oh no...saya tidak sanggup....................... keh keh...kang ilang laki terus kang...

AKO @ retna said...

syaina,
hahahahaha taakootttt :p