Friday, June 24, 2011

Day Care Center

Psstt psstt.... ehem ehemm.....
Baru je tengok iklan, ako dah pikir lain dah nih.

Ada sesape yang sanggup nak ngator laki dier kat 'Day Care Center' ni tak???
YE la , mana le tahu kot-kot kowang dah buhsan sangat nak 'layan' laki memasing kan.
Ada brani kah??

Jangan wei, jangan!
Silap haribulan kang, lain macam plak pangai laki kowang bila balik dari day care center tu.
Aishh.. al-maklum, laki skrg nih bukan leh caya sangat.
Pantang aje ada peluang keemasan.

"We Look After Him For You!"
Erkk..... sanggupkah??

Pikir-pikir lah sendiri ye.

Nota Jemari: psstt day care kat umah sendiri sudah!!

8 comments:

  1. hihi.nina tengok pun dah pikir lain.muahahaha

    kat mane lokasi gambar ni?

    ReplyDelete
  2. ntah laaaa..
    ghase bukan kat msia kot ehhe

    ReplyDelete
  3. Psttt...
    day care for wife tak de ke??
    Tingin gak nak antar diri sendiri ni...hahahaha

    ReplyDelete
  4. psst..... pssttt sanggup ke laki ko nak bagi ko pegi klu ada :p

    ReplyDelete
  5. ghase nya kat luar kot.. ;) bukan msia...

    ReplyDelete
  6. oh no...saya tidak sanggup....................... keh keh...kang ilang laki terus kang...

    ReplyDelete
  7. syaina,
    hahahahaha taakootttt :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.