,

Day Care Center

Psstt psstt.... ehem ehemm.....
Baru je tengok iklan, ako dah pikir lain dah nih.

Ada sesape yang sanggup nak ngator laki dier kat 'Day Care Center' ni tak???
YE la , mana le tahu kot-kot kowang dah buhsan sangat nak 'layan' laki memasing kan.
Ada brani kah??

Jangan wei, jangan!
Silap haribulan kang, lain macam plak pangai laki kowang bila balik dari day care center tu.
Aishh.. al-maklum, laki skrg nih bukan leh caya sangat.
Pantang aje ada peluang keemasan.

"We Look After Him For You!"
Erkk..... sanggupkah??

Pikir-pikir lah sendiri ye.

Nota Jemari: psstt day care kat umah sendiri sudah!!
Share:

8 comments:

  1. hihi.nina tengok pun dah pikir lain.muahahaha

    kat mane lokasi gambar ni?

    ReplyDelete
  2. ntah laaaa..
    ghase bukan kat msia kot ehhe

    ReplyDelete
  3. Psttt...
    day care for wife tak de ke??
    Tingin gak nak antar diri sendiri ni...hahahaha

    ReplyDelete
  4. psst..... pssttt sanggup ke laki ko nak bagi ko pegi klu ada :p

    ReplyDelete
  5. ghase nya kat luar kot.. ;) bukan msia...

    ReplyDelete
  6. oh no...saya tidak sanggup....................... keh keh...kang ilang laki terus kang...

    ReplyDelete
  7. syaina,
    hahahahaha taakootttt :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.