,

DICTIONARY FOR WOMEN'S PERSONAL ADS

         40-ish                              -       49
         Adventurous                    -       Slept with everyone
         Athletic                            -       No tits
         Average looking               -       Ugly
         Beautiful                          -       Pathological liar
         Contagious Smile             -       Does a lot of pills
         Emotionally secure           -       On medication
         Feminist                           -       Fat
         Free spirit                        -       Junkie
         Friendship first                 -       Former very *friendly* person
         Fun                                  -       Annoying
         New Age                          -       Body hair in the wrong places
         Open-minded                   -       Desperate
         Outgoing                         -       Loud and Embarrassing
         Passionate                       -       Sloppy drunk
         Professional                    -       Bitch
         Voluptuous                      -       Very Fat
         Large frame                     -       Hugely Fat
         Wants Soul mate              -       Stalker


WOMEN'S ENGLISH

         1. Yes                                                         =       No
         2. No                                                          =       Yes
         3. Maybe                                                    =       No
         4. We need                                                 =       I want
         5. I am sorry                                                =       you'll be sorry
         6. We need to talk                                       =       you're in trouble
         7. Sure, go ahead                                        =       you better not
         8. Do what you want                                    =       you will pay for this later
         9. I am not upset                                         =       of course I am upset, you moron!
       10. You're very attentive tonight                         is sex all you ever think about?

MEN'S ENGLISH

         1. I am hungry                                                   =       I am hungry
         2. I am sleepy                                                   =       I am sleepy
         3. I am tired                                                       =       I am tired
         4. Nice dress                                                     =       Nice cleavage!
         5. I love you                                                      =       let's have sex now
         6. I am bored                                                    =       Do you want to have sex?
         7. May I have this dance?                                  =       I'd like to have sex with you
         8. Can I call you sometime?                               =       I'd like to have sex with you
         9. Do you want to go to a movie?                      =       I'd like to have sex with you
         10. Can I take you out to dinner?                        =       I'd like to have sex with you
         11. Those shoes don't go with that outfit            =       I'm gay

And finally.....

A recent scientific study found that women find different male faces attractive depending on where they are in their menstrual cycle.

For example, when a woman is ovulating she will prefer a man with rugged, masculine features.
However when she is menstruating, she prefers a man doused in petrol and set on fire, with scissors stuck in his eye and a cricket stump shoved up his backside.

Nota Jemari: siker-suker je pun... Tapi macam betul je kan.. *wink
Share:

1 comment:

  1. hikhik.. kelako.. akak tetap macam promo hot in cleveland tu, cynical about love, wildly optimistic, prone to injury and loves a good bargain.. hahah, itu untuk older woman macam akak jer ye ret..

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.