Followers

Monday, June 27, 2011

Kubur Tak Bertanda

~gambar ni ako pinjam ek dari en google~

Kowang layan tak drama ni malam tadi?
Ako layan!
Excited weii nak tengok sebab derang berlakon kat korea ngan pelakon-pelakon korea juga.

Tapi pelakon korea yang kureng terkenal la kot.
Sebab siyes ako sendiri pun x kenal sangat.
Dan sebab SAM yang berlakon, harus ako gedik juga nak tengok.

Permulaan citer, ermmm agak slow motion gitu.
Ako budget mungkin la sebab awal-awal lagi kan.
Tak banyak dialog.
Banyak ekspresi muka dan tubuh badan.

Lama-lama tengok ako dah start cam buhsan.
Sebab antu dia lambat sangat kuar.
Adeh... bila drama yang x banyak dialog, dan jalan citer agak slow, 
konpom dengan segera ako tukar channel lain.

Lambat nya nak tunggu antu dia kuar.
Lambat! Lambat!
Sampai satu tahap, boleh terlelap ako depan tibi.

Ermm.. Yana & Sam berlakon sebagai suami isteri.
Perghh yang paling cam terkebil-kebil biji mata ako bila part atas katil yg memula tu.
Sebab tak sangka yang Yana akan tido betul-betul dalam pelukan si SAM.
Mostly banyak adegan peluk-peluk la antara Sam ngan Yana.
Takmoh cakap lelebih, kang ada plak peminat derang , x pasal2 nak hentam ako.

Part ako suka opkos pemandangan atau tempat-tempat yang derang shooting.
Cantek!!
Suka part yang si SAM kat kedai bunga.
Suka suka dengar dialog bahasa korea.
Walau si SAM punya dialog hanya la "kamsahamnida.."

So, pada kowang yang layan drama antu ni, boleh tak story ending dia kat ako?
Al-maklum, separuh jalan ako dah tuko channel.
Tengok CSI lagi syiok!!

Nota Jemari: Si Yana ngan SAM ni kapel ker? Mana la tau , sebab adegan peluk-peluk tu cam real je..

6 comments:

.::{ uMIe }::. said...

Tak paham jugak.. sbb tgk ms dh last2.. sam bunuh pompuan korea tu sbb pomppuan korea tu pregnant anak sam.. ehehehe

Biqque said...

omg! cite bodoh ok! asik pelukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk je! cite lembap! skrip cam haram (sheila mambo buat ok!)

AKO @ retna said...

umie,
ooooo sebab sam la pompuan korea tu jd antu ek...

biqque,
kan... adehhh i tengok rasa cam nk forward2 je....

AdanyaKauUntukku said...

erk tak tgk
kalau bab2 kubur
kematian..
saya phobia...gulp..

tapi tanah kubur tgk plak..gulp

AKO @ retna said...

ila,
tak rugi pun klu tak tgk..
citer ntahpape ...

Azira...Nozie...Kechik said...

Sam and Yana tuh bekas kekasih dolu2...peh tuh bawa haluan masing-masing..

So tatau ah berdebar ke rase jumpe kekasih lame yang dah tak kekasih lagi...hehehehe