Followers

Thursday, June 23, 2011

Thank you, biqque!!

Kat sini skrg tengah kecoh-kecoh pasal revised gaji ...
Tapi tu sumer untuk SE je dulu.
So malas tul nak dengar citer-citer naik gaji ni..
huhu ater awok tak terlibat la katakan.

Baru balik dari surau tadi.
Tengok atas meja cam ada sampul berstem.

Erkk.. eh poser lom lagi, takkan dah dapat kad raya?

Mak budak ni memang dia yang ober excited.
Tak nyabar nak buka katanya.

Belek punya belek.....
Ada sesuatu kat belakang sampul.

Sah!!
Akhirnya..... hadiah yang ditunggu-tunggu sudah sampai.
Tengkiu puan biqque.
Hadiah mu udah acik dapat.

Ni gara-gara contest lucky follower kat blog biqque.
Ntah macam mana boleh TERlucky plak kan.
Alhamdulilah, rezeki nama nya ni.

I Love JUN!!
Banyak perkara-perkara indah terjadi dalam bulan JUN.

Nota Jemari:  rezeki 'anak tekak'... 

8 comments:

Farihah said...

huh..ko love JUN??
marah bini dia nnt
lagi marah itu incik nnt..lalalala

Biqque said...

ha test! test! :D

AKO @ retna said...

farihah,
muhaahhaha........nak mampos love JUN yg itu.... harus ako sesiap pakai perisai kang haha

biqque,
eehhehe tengkiu :-)

Sis-Lin said...

apa bendenya tu Ret? keychain ke...?

AdanyaKauUntukku said...

ye lah retna..benda tuuu..halus sangat..tak nampak sihhhh

AKO @ retna said...

mcm usb ..
eh mmg usb kan..
heehhe

ala dia utk sambungan pc ke pc ker, or bende IT ni.. aduss ako x reti nak nyebut nama IT dia...

bqquee...help me peliss hehe

Biqque said...

bukan USB connector, benda tu LAN cable...mcm network cable korang dari PC ke port yg kaler biru or kelabu tu :D bleh digunakan kat opis, kat umah, kat mana2 je yg perlu utk cucuk network cable :D

http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

AKO @ retna said...

haaaaaa lupa lak nama nya LAN connector...

adehh nampak sgt bukan IT gadget lover heheh smp bende yg simple pun leh lupa nama..

thanks biqque ;-)