,

Thank you, biqque!!

Kat sini skrg tengah kecoh-kecoh pasal revised gaji ...
Tapi tu sumer untuk SE je dulu.
So malas tul nak dengar citer-citer naik gaji ni..
huhu ater awok tak terlibat la katakan.

Baru balik dari surau tadi.
Tengok atas meja cam ada sampul berstem.

Erkk.. eh poser lom lagi, takkan dah dapat kad raya?

Mak budak ni memang dia yang ober excited.
Tak nyabar nak buka katanya.

Belek punya belek.....
Ada sesuatu kat belakang sampul.

Sah!!
Akhirnya..... hadiah yang ditunggu-tunggu sudah sampai.
Tengkiu puan biqque.
Hadiah mu udah acik dapat.

Ni gara-gara contest lucky follower kat blog biqque.
Ntah macam mana boleh TERlucky plak kan.
Alhamdulilah, rezeki nama nya ni.

I Love JUN!!
Banyak perkara-perkara indah terjadi dalam bulan JUN.

Nota Jemari:  rezeki 'anak tekak'... 
Share:

8 comments:

  1. huh..ko love JUN??
    marah bini dia nnt
    lagi marah itu incik nnt..lalalala

    ReplyDelete
  2. farihah,
    muhaahhaha........nak mampos love JUN yg itu.... harus ako sesiap pakai perisai kang haha

    biqque,
    eehhehe tengkiu :-)

    ReplyDelete
  3. apa bendenya tu Ret? keychain ke...?

    ReplyDelete
  4. ye lah retna..benda tuuu..halus sangat..tak nampak sihhhh

    ReplyDelete
  5. mcm usb ..
    eh mmg usb kan..
    heehhe

    ala dia utk sambungan pc ke pc ker, or bende IT ni.. aduss ako x reti nak nyebut nama IT dia...

    bqquee...help me peliss hehe

    ReplyDelete
  6. bukan USB connector, benda tu LAN cable...mcm network cable korang dari PC ke port yg kaler biru or kelabu tu :D bleh digunakan kat opis, kat umah, kat mana2 je yg perlu utk cucuk network cable :D

    http://biqque.blogspot.com/2011/06/gift-for-may-lucky-follower.html

    ReplyDelete
  7. haaaaaa lupa lak nama nya LAN connector...

    adehh nampak sgt bukan IT gadget lover heheh smp bende yg simple pun leh lupa nama..

    thanks biqque ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.