Followers

Monday, August 22, 2011

Manicure Pedicure @ Sogo

Kowang member S-card Sogo?
Kowang ada dapat promosi pape kat henpon kowang?
Salah satunya menicure express RM18 untuk dua orang.

Murah kan?
So sape tak nak cuba.
Cecepat call Sogo untuk booking.

Dapat la buat untuk hari ni, waktu lunch tadi.
Kejap je pun, coz kata EXPRESS kan.

Cantek!
Luas!
Ala-ala english style deco nya.

Masuk situ feel ala-ala kelasss gitu.
Apa tak nya, sekrang ni kan Sogo dah ada bilik khas untuk customer derang.
Yang VVIP apatah lagi, memang ada spesel bilik la.

Yang ako pegi Kamar Emas.
Kamar Perdana, mungkin la kot untuk yang VVIP.
Sebab siap ada lounge lagi tu.

Kelasss dah Sogo KL skrg ni.
I Like!!

Ruang menunggu nak buat menicure.
Rileks je masuk dalam bilik tu.
Siap ada tv.
So, klu boring-boring pun still leh layan drama ke movie ke kan.
Sambel-sambel dengar muzik.

Tak banyak tempat nya.
Sekali buat boleh 3 orang je.
Ye la yang tukang buat nya pun ada 3 orang je.

Tu la memang EKSKLUSIF la kan.
Takde nak berebut-rebut, menyempit-nyempit reramai dalam bilik.
Ako rasa klu tak poser musti derang hidangkan ayor kan.
Silap haribulan dia bagi kuih ker.
hhahaa..mana la tahu kan ;-)

Kekdahnya nak buat menicure EXPRESS je kan.
So, rawatan nya just kilatkan kuku je tau!!
Eh eh ekceli sama la ngan standard cuma bezanya tang massage ngan scrap.

Kejap je pun, dalam setengah jam gitu.
Macam x puas tapi dah kata EXPRESS kan.
hehehe... 

Walau tempat nya menarik,
walau tempatnya EXCLUSIVE,
walau tempatnya cantek, luas dan rileks,
ako tetap suka wat menicure yang kat The Mall.

Tapi mungkin lah klu buat yang standard tu, OK la kot.
Ni sebab express so hasilnya pun nampak express la kan.

Kata nya 2 minggu bole tahan kilatnya ni.
tapi ako tengok tak sampai setengah hari, dah kurang dah kilatnya.
Hurrmmmm...

Selain manicure, ada juga facial, body & foot massage & juga stim bath, sauna. Malah gym pun ada juga.

So klu nak cuba kowang leh buat booking dulu k.
603-2698 2111

Nota Jemari: tak cuba tak tau kan ;-)

4 comments:

fatt said...

RM18? murahnya...tp klu pegi kat thailand dorg buat kita pampered sungguh...kat sana murah je, klu ada rezeki leh try masage sekali...berbaloi-baloi :)

AKO @ retna said...

murah sbb promosi je pung...

kat thai?
wow hhehe x berani arr klu nak wat kat tempat org heheh.. taakoottt :p

Oh Oeya said...

RM18..?! Boleh wat 2X seminggu hik3.. tapi kalau promosi sekali je lerr dia bg ye dakk..!

AKO @ retna said...

aha sekali je pung...
semalam sampai2 terus kat kaunter budak tu soh delete sms yg promosi tu..