,

Jalan-jalan Cari 'Laki'

Masa kowang ngadap entry ni, ako dah on da way ke JB.
Memang plan awal-awal subuh nak bertolak dari KL.
Sebab esok ada lunch date ngan kengkawan sekolah.

Malam nya ada dinner date ngan besday gal.
Ahad plak nak jalan-jalan cari 'laki'.
Cari 'laki' sambel attend kenduri kawen.

Lepas kenduri rushing pulang ke kolumpo.
Memang kali ni pulang ke 'kampung' agak kelam kabut sket.
Harap-harap sumer nya berjalan lancar.
Doakan perjalanan kami pegi dan balik dengan selamat, ya!!

Pape pun selamat berhujung minggu ya kengkawan ;-)

19 November 2011
"Selamat Hari Jadi, awak!!"

Nota Jemari: tetiap minggu, penuh schedule
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.