, ,

Last minit plan

Planning mau bercoti..
Planning bercuti ke luar...
Planning last minit...
Kekdah nya sumer memerlukan RM yang banyak.

Huhu....
Tak pasti menjadi ke tak ni.
Sedang usaha mencari tempat tinggal dan juga pape yang patut di 'sana'.
Kata nya mau berangkat ujung tahun, maka cuti sekolah mostly tempat tinggal sudah penuh.
Ermm sigh.....

Takpe, orang kata usaha tangga kejayaan!!
Ye ye akan ku usahakan sampai ketemu tempat yang sesuai.
Erkkk tumpang stay kat 'kampung' kowang, bleh??!!! :p

Doa-doa la menjadi.
Klu tak menjadi terpaksa tukar ke plan B.

AMeennn...

Nota Jemari: .. mmg suka kan buat plan last minit ni..huhu!!
Share:

9 comments:

  1. aku dah tgk dah komen ko. nak tanya bila nak pegi tu? aku try tgk option lain

    ReplyDelete
  2. xpe fatt,
    ako terpaksa tukar option lain..
    Kawan ako br teringat, ujung2 tahun sibuk nak beli buku2 sek so x leh nk g lelama n jauh...

    kitrg dah plan lain plak..
    naik feri je hehe

    ReplyDelete
  3. waduh, ngak ke sana buk? malang skali ya...ya udah, nga pa pa, lain kali aja ya...

    ReplyDelete
  4. iya buk biqque,
    planning nya harus ditunda dulu..

    ReplyDelete
  5. iyaaa...jnji plan B nya bahasanya juga sama..heheheh :p

    ReplyDelete
  6. bu ako, pekan baru bisa ferri juga yah.

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.