Friday, November 25, 2011

Last minit plan

Planning mau bercoti..
Planning bercuti ke luar...
Planning last minit...
Kekdah nya sumer memerlukan RM yang banyak.

Huhu....
Tak pasti menjadi ke tak ni.
Sedang usaha mencari tempat tinggal dan juga pape yang patut di 'sana'.
Kata nya mau berangkat ujung tahun, maka cuti sekolah mostly tempat tinggal sudah penuh.
Ermm sigh.....

Takpe, orang kata usaha tangga kejayaan!!
Ye ye akan ku usahakan sampai ketemu tempat yang sesuai.
Erkkk tumpang stay kat 'kampung' kowang, bleh??!!! :p

Doa-doa la menjadi.
Klu tak menjadi terpaksa tukar ke plan B.

AMeennn...

Nota Jemari: .. mmg suka kan buat plan last minit ni..huhu!!

9 comments:

  1. aku dah tgk dah komen ko. nak tanya bila nak pegi tu? aku try tgk option lain

    ReplyDelete
  2. xpe fatt,
    ako terpaksa tukar option lain..
    Kawan ako br teringat, ujung2 tahun sibuk nak beli buku2 sek so x leh nk g lelama n jauh...

    kitrg dah plan lain plak..
    naik feri je hehe

    ReplyDelete
  3. waduh, ngak ke sana buk? malang skali ya...ya udah, nga pa pa, lain kali aja ya...

    ReplyDelete
  4. iya buk biqque,
    planning nya harus ditunda dulu..

    ReplyDelete
  5. iyaaa...jnji plan B nya bahasanya juga sama..heheheh :p

    ReplyDelete
  6. bu ako, pekan baru bisa ferri juga yah.

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. jemput singgah blog hamba (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca pengalaman hamba kembara ke 46 buah negara.. :)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.