AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Friday, December 9, 2011

DoorGift Annual Dinner

Baru-baru lepaskan opis ako buat annual dinner.
Citer nya, doorgift adalah terlewat dapat.
Yang derang bagi masa hari kejadian hanya la sekeping key-chain.

So, semalam barang doorgift udah sampai.
Maka, distribute la barang tersebut kepada sumer pekerja di sini.

Jadi laaa..........!!
Alhamdulilah... walau tahu barang nya x seberapa tapi syukur juga.

Tengkiu opis ako!!
Tahun depan bagi lagi canggih ye ;-)

ps: ako nah buat entry pasal frame ni...

Nota Jemari: ada putih dan hitam.. saya pilih putih!

17 comments:

  1. okl ah tu Retna...
    cuma satu je..kena pakai letrik
    awat tak crik yang pakai bateri...yaperdaaaaa

    ReplyDelete
  2. digital foto frame?? apa tu... buta gajet sungguh la akak ni kan..

    ReplyDelete
  3. terus gugel... aiseh ret, kalo ret tak kabo ler, sah akak tak tahu akan kewujudan mendealah ni..

    ReplyDelete
  4. wahhh...mcm best je! penah tgk kat umah kawan...canggih manggih!

    ReplyDelete
  5. ila,
    ada pakai bateri ker?
    ako beli yg sony pun kena letrik jgk laa...

    kak ana,
    ehehhehe try arr cari satu letak kat umah kak :p

    john,
    best klu ko jenis byk gmbr kan.... org datang leh tgk2...

    has,
    alhamdulilah, rezeki ;-)

    ReplyDelete
  6. wahh aku xtau pong bende nih wujud! hahahhaa

    ReplyDelete
  7. eh... mahai tau ni, i penah propose to evnet, giler reject becos of price. u are so fortunate

    ReplyDelete
  8. Ely,
    iskk dh lama cuma rsnya kt msia br 2 thn kot...sbb kkt msia br lagi war2 mende alah ni...

    lily,
    b4 ni i dapat as my besday gift sony punya klu x silap.. YG opis punya ni rsnya murah sket dr sony heheh.. org dah bagi, kita terima je kan.. alhamdulilah ;)

    ReplyDelete
  9. lama dah tengok benda ni, tapi sekarang udah ada remote lah pulak ekk ?

    ReplyDelete
  10. lily,
    kalu ako nye kompeni mmg tak kesah mahal cemana pon.. maklum la.. bank negara hahahhahaa

    ReplyDelete
  11. Ok la tu... pergh, kemain mahal lagi hadiah doorgift! Hehe.

    ReplyDelete
  12. azizan,
    eh mmg ada remote control la...

    ely,
    hahaa xde makna nya drg nk bg yg memahal..

    carneyz,
    isskkk xde brand pun :p

    ReplyDelete
  13. ish, apakah ini kakRet? mcm frame gmbr, tapi ada remote. pertama kali aku melihatnya.

    ReplyDelete
  14. laaa frame gambar la tapi digital... erkkk asal korg x tau ek??

    ReplyDelete
  15. aku penah tgk yg digital ni tapi tak taula pulak ada remote. canggih gila!

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.