Besday prezen

Terkedu!
Speechless!
Terharu!
Gumbira!
Sedih?! erkk
tapi yang penting sangat2 hepi!

Tak sangka ada gak yang sudi bagi sesuatu yang sangat2 berharga.
Ooo tak tahu nak cakap camne lagi.
Mmg excited!

Terima kasih kepada pemberi iaitu kawan lama ako.
Ha kan aritu ako g deting ngan kawan lama.
Lama x jumpa tup2 dapat besday prezen yang betul2 sangat bermakna.

Wei, tengkiu so much!
erkk besday ko nanti, ako kena bagi hadiah gak ker?
erkkk bagi wish je x leh ek?
adehh............ mana lak ako nak cekau duit nak beli hadiah ni ek??

kat kotak tulih kaler MERAH tapi nampak mcm pepel pink gitu kan?! hurmm x kisah la kan, owang dah bagi, ko amek jela kan. Lagi nak banyak songeh.. muahahaha..

Hajat dihati nak tempek gambar video kat sini tapi dari semalam ako loading x lepas2 smp arini. Sudahnya ako dah malas nak load video tu lagi.

Tengkiu again. Murah rezeki ko yek.
Sok lusa ako belanja ko pisang goreng, boleh? :p

Nota Jemari: hanya kau yang mampu
Share:

2 comments:

  1. WAHHH...!! bestnya.. syoknya.. hehehe murah rezeki ret kan.sok lusa bagi adiah kat k.ct gak ehh. kita nak macam tu gak, bole! hehehe

    ReplyDelete
  2. erkk nak mcm tu jugak?? erkk gurlpppppp.... pengsan!!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.