,

Johor Premium Outlet





Balik JB aritu berkesempatan menyinggah kejap ke Johor Premium Outlet (JPO) ni.
Apa yang best ek?
Erkk.... maybe bagi kaki soping, memang seronok la kot.
Tapi bagi ako yang kureng menyoping, rasa nya takde apa yang best.
Biasa-biasa je cuma ada pelbagai macam deretan kedai-kedai branded la kat situ.

Esprit je den mampu nak masuk.
hahahahah yg lelain jenguk-jenguk aje la dari luar.

Murah ke?
erkk.. ntah ek.. Dah ku bilang tadi, ako ni bukan kaki soping...
Klu kat KL pun ako x tau harga nya, apatah lagi nak survey2 rege kat situ. 
Nak banding-banding.... 

Ye ye saya bukan kaki 'branded'...
Saya pakai jenama cikai-cikai saja lor...
Den tak mampu.... :p

Pape pun, klu kowang nak try cuba cuba melawat JPO, sila la.
Rasai pengalaman bersoping kat sana sendiri.
pssttt window soping pun ok gak.... macam saya :p

Nota Jemari: bukan saja barang yang mahal, nak melantak pun mahal juga kat sana huhu
Share:

15 comments:

  1. ooohhh ni ke yg org dok sebut JPO-JPO tu. baru la i tau uuu. kite mmg la tak jejak kaki situ, tak byk duit. hihiii, lagi2 skrg ni beli barang dak dua tu je kerja nya. barang kita tggu laki, tapi laki buat buat derk je. camno tu??? hahaaa.

    ReplyDelete
  2. Mana gambo yg lainnnn ye?
    Tak soping dpt bergambo pun jd le..hehehhehehe

    Klu kita bkn Espirit, kita Padini je.. :p

    ReplyDelete
  3. oooo camni la rupanya ek, sebijik macam kat US...

    ada gak hati nak gi, tapi diorang ckp kedai tak brapa nak banyak lagi ek?

    ReplyDelete
  4. cha,
    heheehe kita pun xde anak dok beli barang tuk anak org gak :p

    Lin,
    ada ada cuma lembab arr nk msk FB.. line ciput..

    Biqque,
    So far banyak gak.. cuma ada la 2 3 kedai lagi coming soon to open..

    ReplyDelete
  5. kalu aku pegi nih sah2 la laki aku nk pegi.. aku baca mmg murah la dari butik, xkesah la outseason ke ape.. aku suka soping tp aku pon kedekut gak kenkadang nk membeli.. kalu betoi murah smpai 70-80& okek.. takat 50%? aku pg thailand aje lah ahhahaha

    ReplyDelete
  6. hahahaha...
    ako x leh nak komen..
    sebab ako x tau rege klu kat sini :p

    tapi ntah ek, member ako ckp pun mmg lagi murah sket dari luar.

    ReplyDelete
  7. waaaa..dah sampai sini dah..
    teringinnya nak sampai....tapi ntah biler lah....

    ReplyDelete
  8. Erin,
    alaaa... baru 5 jam je KL-JB hehee..
    gi la gi la haha :p

    ReplyDelete
  9. i think for those yg suka soping, worth it ;)

    but lain org lain pandangan.. why not u try gi :p

    ReplyDelete
  10. senang tak nak cari? konpem mggu dpn mmg nak jejak kaki kat JPO.. huuu yeaahhhh

    ReplyDelete
  11. mekcu,
    senang je nak cari mmg ada signbod dr highway tu ;)

    ReplyDelete
  12. Tak murah mana la Ret. Silap2 boleh dapat lagi murah masa sale kat KL ni. Sorg kawan tu, beli kasut Nike tuk wife, bila balik, harga kat Al-Ikhsan lagi murah. Coklat pun, lagi murah kat Langkawi. Kedai GAP, baju2 masa warehouse sale kat KL lagi semenggah! Baju GAP kat JPO kualiti boleh buat lap kaki! Intan diskas ngan kawan giler soping, kalau dengan kualiti & harga camtu, dalam masa 2 tahun, sure tutup!! Menjatuhkan standard Premium Outlet kat oversea jer :P

    ReplyDelete
  13. bawak duit kepok2 mesti best kat sini.. huhu

    ReplyDelete
  14. Lom gi lagi heheh.. Nak menabung dulu ngeee :D

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.