Followers

Monday, January 30, 2012

Preparation in progress

Tahun 2012 kebarangkalian tahun untuk kami aktif semula mengembara. Untuk percutian pertama bagi tahun ni, alhamdulilah 70% persiapan sudah dibuat. Walau bagaimanapun, masih byk lagi mende yg perlu kami sediakan terutama sekali dr segi mental & fizikal. Kerna percutian kali ni mungkin akan mengubah jatidiri masing-masing.

Walau masih ada lebih kurang sebln lagi untuk buat persiapan bagi percutiaan ni, namun debaran tetap juga terasa. Harap-harap segala yang dirancang akan terlaksana..insyallah!!!

Nota Jemari: Nak terjun atau berenang???

Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

MasZuber said...

nak pi mana nie..best best!

Ely Hasrul said...

wow beshnyeeee.. aku nye percutian thn nih mmg kena sekat lagik aje.. huhuhu

AKO @ retna said...

mas,
gi bungee jumping ;)

ely,
hehee ko tu kasi setel percotian yg dalam perut tu dulu... :p

fatt said...

i vote for BUNGY JUMPING!!! :D

AKO @ retna said...

Fatt..terketar2 lutut aku ni weii tiap kali msk website dia..konon nk amek feel..adehh berjayakah nnt ni?

Biqque said...

ha drive kat sana ek? bagus2...tak sbar nak tunggu cite aku :D sila jgn kena saman ye hahaha!

shidadut said...

uihhh...gi New Zealand eh?? best..best..

AKO @ retna said...

biqque,
haa ye ye memula plan nk guna public transport, pastu pk2 balik drive je la kat sana.. ok ok akan pastikan saman tak dikeluarkan ke atas kami ;-)

shida,
aha ye ye nk ke sana insyallah klu xde aral melintan