Preparation in progress

Tahun 2012 kebarangkalian tahun untuk kami aktif semula mengembara. Untuk percutian pertama bagi tahun ni, alhamdulilah 70% persiapan sudah dibuat. Walau bagaimanapun, masih byk lagi mende yg perlu kami sediakan terutama sekali dr segi mental & fizikal. Kerna percutian kali ni mungkin akan mengubah jatidiri masing-masing.

Walau masih ada lebih kurang sebln lagi untuk buat persiapan bagi percutiaan ni, namun debaran tetap juga terasa. Harap-harap segala yang dirancang akan terlaksana..insyallah!!!

Nota Jemari: Nak terjun atau berenang???

Published with Blogger-droid v2.0.4
Share:

8 comments:

  1. wow beshnyeeee.. aku nye percutian thn nih mmg kena sekat lagik aje.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. mas,
    gi bungee jumping ;)

    ely,
    hehee ko tu kasi setel percotian yg dalam perut tu dulu... :p

    ReplyDelete
  3. i vote for BUNGY JUMPING!!! :D

    ReplyDelete
  4. Fatt..terketar2 lutut aku ni weii tiap kali msk website dia..konon nk amek feel..adehh berjayakah nnt ni?

    ReplyDelete
  5. ha drive kat sana ek? bagus2...tak sbar nak tunggu cite aku :D sila jgn kena saman ye hahaha!

    ReplyDelete
  6. uihhh...gi New Zealand eh?? best..best..

    ReplyDelete
  7. biqque,
    haa ye ye memula plan nk guna public transport, pastu pk2 balik drive je la kat sana.. ok ok akan pastikan saman tak dikeluarkan ke atas kami ;-)

    shida,
    aha ye ye nk ke sana insyallah klu xde aral melintan

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.